sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Ansaittu lepäilypäivä :)

Mmmm, ulkona paistaa aurinko, aamu on aloitettu koiran kanssa pienellä juoksulenkillä, loppupäivä pitkästä aikaa kiireettömän vapaa :)

Kulunut viikko onkin ollut mukavan nousujohteinen :) Flunssa ei ole vieläkään täysin hellittänyt, mutta olen silti saanut treenattua jo ihan normaalisti. Tällä viikolla sainkin runnottua kaikki lihasryhmät niin hyvin läpi, että ruho on kyllä tällä hetkellä kuin jyrän alle jäänyt. Niimpä en saanutkaan nyt tyypillistä hermoromahdusta kun meillä Kouvolassa kaikki kuntosalit tänään kiinni, vaan vapaapäivä tuntui kerrankin tarpeelliselta ja tervetulleelta.

Tiistaina tein jalat, takareisipainoitteisesti. Box-kyykkyä tein taas smithissä niin, että kymmenen toistoa vain penkille kevyt kosketus, sen jälkeen toistoja niin, että jännite pois takareisiltä ja pakaroilta ja rehellinen istuminen penkille. Kokeilin nyt kyykkyä 100kg:lla, se oli kyllä liikaa kun jalat edellisistä sarjoista puhki. Ilman apuja eivät viimeiset toistot olisi nousseet penkistä...Pitänee pysytellä tuossa 90kg:ssa niin homma pysyy hallinassa. Yleisesti ottaen hyvä treeni kuitenkin, mieli piristyi heti kun alkoi olla taas tekemisen tunnetta treenissä :D

Keskiviikkona kävinkin Koutajoen Samulin ja Niinan kanssa treenaamassa kädet Kausalassa Ravilinnan salilla. Aina mielenkiintoista hypätä mukaan toisen treeniin, tuli taas uusia liikkeitä ja tekniikoita opittua :) Hauis ja ojentaja tehtiin supersarjoin, todella tukkoon sai kädet noin suhteellisen kevyillä painoilla. Samuli neuvoi pieniä asennon muutoksia esim. ojentajaliikkeissä sillä seurauksella, että ojentajat olivat tuskaisen kipeät koko loppuviikon...eli olin taas ihan fiiliksissä :)) Samulin treeneissä näkyy kyllä miehen todella rautainen ammattitaito valmentajana, asiat on selvästi mietitty loppuun saakka ja persoonana Samuli on todella kannustava ja ystävällinen! Sain kotiinviemisiksi paljon hyviä ajatuksia ja oivalluksia! Kiitos!

Torstaina sainkin treenipiiskuriksi oman valmentajan, Elorannan Teemun, ohjelmassa selkäjumppaa...Tehtiin pudotussarjoja jonkun verran ja (tuskallisia) venytyksiä sarjojen välissä. Jälleen hyvä erilainen treeni, suht' lyhyessä ajassa sai lihat kyllä aivan loppuun! Kaikki muutokset ovat mukavia treeneissä, kiva kokeilla uusia juttuja, jää aina enemmän työkaluja käyttöön treeheihin jatkoa ajatellen! Itse olen treeneissä sellainen, etten noudata orjallisesti mitään ehdotonta kaavaa, vaan sovellan ja muokkaan tarvittaessa mikäli en tyytyväinen saatavaan tuntumaan tms. Suurinpiirtein olen päättänyt erikoistekniikat ja liikkeet, mutta jos tuntuu yhtään, että homma ei toimi niin korjaan suunnitelmaa.

Teemun kanssa katsottiin sitten myös fysiikkaa, dieetin aloituskuntoa ja rakennetta ylipäätänsä...tämä etukäteen oli stressannut minua jonkun verran, oma silmä kun on ihan sokea jo sille missä mennään, eli omiin fiiliksiin kehityksestä ei uskalla luottaa. Palaute oli kuitenkin oikein hyvää, fysiikka paljon tasapainoisempi kuin vuosi sitten, jalkoihin tullut reilusti lihaa, lähtökunto 20vk dieetille hyvä. Tosin kyllä niitä osa-alueitakin riittää jotka vaativat vielä hiomista, mutta kaikkea tarvitse paineella repiä paremmaksi.  Näin esim. dieetin edetessä ja voimavarojen vähentyessä on hyvä, että voi rennosti keventää tuolloin treenejä vahvemmista lihasryhmistä, jotta voi panostaa jäljessä oleviin.

Perjantaina taas jalkajumppaa, nyt etureisipainoitteisesti. Ihan ok treeni, hieman uupuneet jalat vielä alkuviikosta, pyhien takia treenisykli normaalia tiheämpi. Silti sai ihan ok setin puserrettua.

Perjantaina vielä sain mukavan yhteydenoton Leaderilta :)) En voi kuin kiittää luottamuksesta jälleen ja tehdä parhaani! Elämä on kyllä täynnä yhteensattumia, mikäli en olisi mennyt salillemme Jerry Ossin Redram kiertueelle viime keväänä, en olisi koskaan tullut edes harkinneeksi kilpailemista! Tuosta alkoikin kuitenkin yhteistyö Leaderin kanssa, korkealaatuisten lisäravinteiden saaminen käyttöön on mahdollistanut treenaamisen tavoitteellisesti ja olen tuosta niin kiitollinen! Tärkeintä on kuitenkin se ajatus, että joku uskoo tekemisiin ja haluaa olla osallisena tässä...se ajatus on yhä itselle se mistä saa voimia.

Eilen kävin tekemässä vielä olkapäitä ja rintaa hyvällä sykkeellä :) Pudotussarjoja, sainpa pumpattua lopunkin kropan ihan tukkoon, tänään tosiaan onneksi vapaa niin saa ruho palautua!Eli yhteenvetona HYVÄ viikko! Muutenkin tuntuu, että on tapahtunut paljon pieniä positiivisia asioita jotka ovat kerääntyneet nyt tälläiseksi ryppääksi :)) Yritänkin vain nauttia nyt tästä ja imeä itseeni hyvää mieltä ja optimismia tulevan varalle. Viime viikonloppuna sain Annukka Rautiaiselta lahjaksi Kalevala-korun My Saaga malliston helan, jossa nro.1...kuulemma onnea tuomaan ja enteeksi. Kävin hakemassa siihen rannekkeen ja muutaman lisähelan, ainakin tämän viikon tuo onnenkoru on toiminut loistavasti, eli kiitokset Annukka ;)
Ensi viikko toivottavasti sujuu yhtä hyvällä vireellä! Viikonloppuna ainakin on luvassa paljon mukavaa ohjelmaa, lauantaina on Lahdessa Kuntokeskus K&M:llä avoimien ovien päivä klo 11-18, eli tervetuloa sinne vain kaikki :) Meillä on kotisalilla Kuntokeskus Ykkösellä muutaman kisaamista suunnittelevan tytön porukka ja siirretäänkin kimppatreffimme tuolloin K&M:lle, pääsee siellä treenaamaan ja sen jälkeen Lahteen kahvittelemaan ja höpöttämään rauhassa kisajuttuja. Pitää jotenkin muokata treenikiertoa niin, että pääsee tekemään osan selkätreenistä tuolla, olen kehittänyt läheisriippuvuus suhteen muutamaan K&M:n selkälaitteeseen ;)

2 kommenttia:

  1. Miten sinun dietti on lähtenyt käyntiin:)?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kysymästä, ihan hyvin :) Eihän tässä ole takana kuin viikko nyt, eli kropassa ei juuri ole muutoksia tapahtunut tietenkään, mutta pikkuhiljaa...kalorit nyt alkuun 2300, siihen tuskin montaa pudotusta tulee dieetin aikana. Ihan hyvä, odottavainen ja kärsimätön fiilis :))

    VastaaPoista