tiistai 17. toukokuuta 2011

Kiirettä pitää...

Viime aikoina on ollut taas ihan uskomaton kiire, vuorokauteen kaipaisi reilusti tunteja lisää :) Onneksi mieli on niin  korkealla, että jaksaa porskuttaa iloisesti, vaikka päivät ovatkin aika hektisiä...

Viime viikonloppuna reissasin taas Tampereelle siskon luo...matka alkaakin sujua rutiinilla, syömiset matkalla ja ruokien pakkaaminen viikonlopuksi sujuivat jo kivuttomasti. Sain tällä reissulla kisabikini-projektinkin etenemään, kävin Biancanevessa valitsemassa mallit ja kankaat. Koristeluja pitää katsella myöhemmin, niissä voi allekirjoittaneelta kyllä karata mopo käsistä :D

Treeni tuli vedettyä taas Wolffilla, seuraksi sain Kirjovaaran Sampon. Treenivuorossa kädet, supersarjoin...hyvään tukkeeseen sai narukädet taas :)) Wolffilla treenaaminen on itselle aina mieletön henkinen piristysruiske, motivoivaa nähdä niin monia viimeisteltyjä fysiikoita, lisäksi ihmiset ovat Tampereella olleet aina todella ystävällisiä ja kannustavia. Taas jäi hyvä mieli ystävällisistä kommenteista ja palautteesta!

Kotimatkalla pysähdyinkin sitten maanantaina Kausalan Ravilinnan salille, jossa Koutajoen Samulin kanssa tuli tehtyä hyvä selkätreeni. Samuli opetti esim. romanialaisen maastavedon, joka oli itselle aivan uusi liike...tuntuma oli kyllä superhyvä, eli taas sai uuden toimivan selkäliikkeen jatkossa käyttöön :)

Tänään tosin jalkatreenissä joutui vähän tunnustelemaan, kun selkä oli eilisen jäljiltä ihan murjotun oloinen, eli kiitos vain Samuli: liikkeet olivat menneet tuskallisen hyvin perille :D

Edelleen tuntuu, että treeni kulkee todella hyvällä vireellä! Yritän panostaa huolelliseen lihashuoltoon, venyttelen lähes päivittäin ja käyn valmentajalla, Elorannan Teemulla hieronnassa säännöllisesti. Keho joutuu tällä hetkellä aika koville, vaikkei aerobista vielä olekkaan, treenisykli niin tiheä ja treenit kovia...tällä hetkellä yritän vain pysyä kunnossa ja ottaa tästä hyvästä olosta kaiken irti!

5 kommenttia:

 1. tsemiä!kumpa itsekin selviäis joskus vähillä aeroilla.millä perustein muuten valitsit biksujen mallin?kysyitkö neuvoa joltain?itsel oli aika selvänä malli jo pitkälti ennen ekoja kisoja.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jutta :) Bikinien mallissa luotin Biancaneven henkilökunnan neuvoihin, tietävät minua paremmin varmasti mitä asioita pitää huomioida...etukäteen tiesin jo, että haluan tummahkon värin ja tietynlaisen koristelun...esim. tyttömäisen pinkkejä biksuja ei minulle oikein saisi sopimaan millään :)

  VastaaPoista
 3. onko sulla jotain kilpailuja edessä tänä vuonna??

  VastaaPoista
 4. Anonyymi; tavoitteena BF-tulokaskisat syksyllä :)

  VastaaPoista
 5. huh huh. taidat voittaa sen selvästi, oot hurjassa kunnossa

  VastaaPoista