lauantai 14. toukokuuta 2011

Kesäfiiliksissä :)

Takana kohta viikko taas hyväntuntuista treenaamista. Joku aika sitten valmentajan kanssa juttelin sitä, miten kaipasin tunnetta, että voi painaa täysillä, ilman vammoja tai muuta sairastelua, ja nyt on päässyt taas tuollaiseen hyvään rikkeettömään vireeseen :) Sitä tekee täysillä, silti painot tuntuvat kevyiltä, palautuminen ok, mieli korkealla...eilen minulta kysyttiin, kuinka jaksan lähes joka päivä treeneta, vastasin, että salilta poistuessani ajatukset kääntyvät heti odottavasti jo kohti seuraavan päivän treeniä...

Kulunut viikko on ollut muutenkin taas ihanan aurinkoinen kaikin puolin :) Olen kyllä niin kesäihmisiä, on ollut nautinnollista kaivaa kaapista esiin kaikki hameet ja korkokengät! Itse vihaan farkkuja ja pitkiä housuja ylipäätänsä, eli mielelläni hautaisin ne nyt kaapin perille syksyyn asti...näillä mittasuhteilla kun on ihan mahdoton löytää hyvin istuvia housuja mistään...Eilen katsottiin salimme omistajan Kanerviston Juhan kanssa dieetin lähtökuntoa ja fysiikkaa. Juha ymmärtää myös hyvin ajatusmaailmaani kilpailemisen suhteen ja itselleni asettamia paineita, ja osaakin rauhallisella asenteellaan saada asiat näyttämään paljon selkeämmiltä kuin minä itse...rauhalliselle asenteelle on varmasti käyttöä vielä kun saan varmasti jossain vaiheessa kriisinpoikasia fysiikan suhteen ;)
Viikon treeneistä on tullut kirjattua ylös selkätreeni, tein sen normaalia lyhyemmillä palautuksilla, sain koko treenin mahdutettua tuntiin, mikä minulle harvinaista. Yleensä joka treeni kestää n.1,5h.

Leunveto, kapea ote

BW 10, 8, 8

Kapea veto, ylätalja

3 x 70kg x 8 -> 50kg x 8

Alaspainallus, talja

45kg x 10, 8, 8, 8

Kapea veto polviltaan, talja

100kg x 10, 10, 8, 9

Ylätalja leveä

70kg x 10
75kg x 8, 8
70kg x 10

Alatalja, leveä

70kg x 10, 10, 10

3 kommenttia:

 1. Todella hyvältä näyttää! Älä mitään kriiseile ;) ihan turhaa noista lähtökohdista. Treeni-iloa!

  VastaaPoista
 2. Johanna, sä oot ihan liian upea! <3 :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille <3 Kyllähän sitä itse mielenkiinnolla odottaa, mitä kropasta muodostuu dieetin edetessä kun ei ole aiemmin käynyt prosessia läpi :) Aika näyttää sitten mitä jää jäljelle!

  Oikein hyviä treenejä myös sinne! :))

  VastaaPoista