torstai 5. toukokuuta 2011

Kohti siistimpää kuntoa :)

Tänään kävin hierojalla, keho saanut kaipaamaansa huolenpitoa kovien treenien keskelle :) Nyt lihaksisto suht hyvässä kunnossa, normaalia treenien jälkeistä pientä lihaskipua, mutta ei tällä hetkellä mitään rajoittavia kiputiloja. Selkä ja käsivarret moninkerroin paremman tuntuiset hierottaessa kuin viime kerralla.
Olen panostanut nyt päättäväisesti venyttelyynkin, joka ilta käytän vähintään puoli tuntia kroppaa venytellen, treenitahti sen verran tiivis, että lihashuoltoa ei uskalla kyllä laiminlyödä!

Eilen kävin tekemässä hyvän olkapäätreenin, supereita jonkun verran. Loppuun tein vähän takareisiä vielä kun energiaa oli vaikka muille jakaa :))

Liikeparina
Facepull   70kg  4x8-10
Vipunosto taakse taljassa ylhäältä 1:llä kädellä   30kg 4x10

Liikeparina
Vipunosto sivulle etukumarassa taljassa 1:llä kädellä  25kg  4x 10
Vipunosto sivulle kp  12kg  4x 12-15

Liikeparina
Pystypunnerrus kp  16kg  3x 12
Vipunosto eteen kiekolla  20kg 3x 8-10


Pystypunnerruksessa vasen olkapää muistutteli itsestään taas, eli siinä tein toistot rauhassa tunnustellen...


Tämään raahasin postista kotiin paketin Leaderilta. Laskin vähän väärin proteiinintarpeeni, joten tuli tilailtua protskua miltei koko loppuvuodeksi ;) No, onpahan dieetillä yksi huolenaihe vähemmän kun se ei ainakaan lopu kesken :D Paketissa kasapäin muutakin tarpeellista ja mukavaa, kiitos Tommille Leaderilta!

Paino on jo pikkuisen pudonnut dieetin aloituspainosta ja kroppa silmämääräisesti siistiytynyt jo hiukan. Lihaksisto mukavan täysi taas kun on päässyt treenaamaan kunnolla, nesteet ihon alta vähentyneet ja erottuvuutta tullut jo hiukan. Eilen takaolkapäitä tehdessä peilistä näkyi leveässä selkälihaksessa säikeitä, olin nitkauttaa niskat kun peilistä seurasi selkää liikettä tehdessä. Mieli on piristynyt heti todella paljon, kun keho tuntuu nyt vielä ainakin yhteistyöhaluiselta.Loppuun vielä videonpätkä viime käsitreenistä, sain Koutajoen Samulilta ohjeen ojentajapunnerrusta köydellä tehtäessä siirtää hartialinjaa lantion taakse...noin ei pääse painamaan painoja alas olkapäillä ja tuntuma menee kyllä todella hyvin sinne minne pitää, eli ojentajalle...oma ruho meinaa kyllä väkisin yrittää kipata eteen heti kun keskittyminen herpaantuu :)Tuleva viikonloppu meneekin reissussa, lauantaina siis Lahteen K&M:n avoimien ovien tapahtumaan, siitä jatkan matkaa Tampereelle jossa vietän muutaman yön. Luvassa hyviä treenejä hyvässä seurassa niin Lahdessa kuin Tampereella :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti