tiistai 10. toukokuuta 2011

Onnistuneita treenejä toisensa jälkeen :)

Edellinen viikonloppu meni siis reissussa, matkasin Lahden kautta Tampereelle. Lauantaina kävin kuntokeskus K&M:n avoimien ovien tapahtumassa, joka olikin vetänyt paikalle todella mukavasti porukkaa :) Sain treenattua siellä ihan tehokkaan olkapäätreenin valmentajan Teemun avustuksella. Lisäksi tein paikan päällä Polar Body Age-kehonkoostumusmittauksen...kuten arvata saattoi, hapenottokyky ja notkeus takkusivat, lihaskunto-osuudet vahvuuksia. Lisäksi kone hämmentyi tästä elopainosta ja kehon koostumuksesta niin, että sain paperit joissa kehoitettiin laihduttamaan ja lisäämään liikuntaa jotten saa ylipainon mukanaan tuomia elintasosairauksia :D No, minullahan juuri sopivasti dieetti menossa, eli homma hallussa ;)

Lahdesta jatkoin siskoni luokse Tampereelle, ja sunnuntaina sain treeniseuraksi Kirjovaaran Sampon, treenivuorossa kädet. Wolffilla oli hyvä hauiskone, jolla sai tosi keskitetyn tuntuman hauiksiin ja kädet vetivätkin mukavasti tukkoon seuraavana päivänä, eli hyvä treeni siis :)

Yllättävän haasteellista reissata dieettieväät matkassa, kyllä siinä useampi tunti vierähti keitellessä, paistellessa ja pakatessa ruokia annoksiksi viikonlopun tarpeisiin...paino on nyt kahdessa viikossa pudonnut kilon, eli hyvä tahti...olo tuntuu jo nyt jotenkin pirteämmältä, ajatus siistiytyvästä ruhosta antaa kummasti energiaa tekemisiin :)

Tänään mielettömän hyvällä vireellä kävin vetämässä jalkatreenin, kaikki oli epätavallisen kevyttä, mieli oli jotenkin todella korkealla, koko treenin sitä fiilisteli itsekseen hyvää tuntumaa, hyvää energiatasoa, ylipäätänsä todella hyvää fiilistä :) Tässähän käy varmaan vielä kyllä perinteisesti, eli kun kaikki kulkee lujaa niin kohta loukkaan itseni...toivottavasti osaan keventää ajoissa.


Onneksi salilla saa varmistusapuja aina pyytäessä, kiitos vain taas Peetulle ja Jukalle :) Olen epäilemättä rasittavaa treeniseuraa kun milloin tarvin varmistajaa, milloin isken kameran jollekkin kouraan :D

Tällä hetkellä niin energinen ja hyvä olo, että tuskin malttaa odottaa huomista punttia, jos koko viikko sujuu näin, olen TODELLA tyytyväinen! Perjantaina luvassa vielä kropan analysointia ja kunnon arviointia salimme omistajan Kanerviston Juhan kanssa, Juha jää katsomaan kuukaudeksi perääni kun oma valmentaja lähtee kesäkuuksi perheineen Jenkkeihin. Onneksi läheltä löytyy apujoukkoja, jottei dieetin ja fysiikan etenemisen arviointi jää vain omalle vastuulle, oma silmä kun on sokaistunut jo ajat sitten sille missä mennään...

Aurinkoista viikonjatkoa ja kovia treenejä kaikille! :))

4 kommenttia:

 1. Mitä mä sanoin ;) Hienoa että nyt hyvä fiilis toivottavasti tämä on vain alkua... - Mirkka

  VastaaPoista
 2. Mirkka; <3 Yritän kyllä nauttia nyt tästä energiapiikistä ja hyvästä olosta! Mukava kun sen saa kanavoitua suoraan myös treeneihin.

  VastaaPoista
 3. Kyllä se vaan näkyy jo dieetti jopa näin alussa :) Ja treenit kulkee kuin höyryjuna jatkossakin, usko pois!!!-Outi-

  VastaaPoista
 4. Outi; <3 Kiitos vain, onneksi on kaltaistasi hyvää treeniseuraa potkimassa eteenpäin :)

  VastaaPoista