tiistai 3. toukokuuta 2011

Vuorossa selkäjumppaa :)

Tänään kävinkin poukkeuksellisesti salilla jo ihan aamusta, kävin tekemässä yhteistreenin Koutajoen Niinan kanssa, ohjelmassa selkä. Minun selkätreeneissäni liikevalikoima aika laaja, joudun vaihtelemaan liikkeitä aika paljon sen mukaan, mitä erikoistekniikoita olen ajatellut käyttää ja totta kai muokkaan sen mukaan mikä on tuntuma tehdessä. Hyviä selkäliikkeitä on vain kertakaikkiaan liikaa :D Tällä hetkellä ykkösprioriteetti selässä leveys paksuuden sijaan. Kerroin ajatuksiani liikeratojen ja tuntuman suhteen, toivottavasti niistä apuja Niinalle :) Ja yhteistyöhän pelasi myös toiseen suuntaan,  sain palautetta omista liikeradoistani mikä hieno juttu! Niinallahan PT omasta takaa, puoliso Samuli Koutajoki, joten Niinalla hyvää silmää siihen, mitä asioita tulee valvoa liikkeissä...

Ylätalja eteen, leveä
70kg 4x 8-10

Kapea veto
70kg 3x 8-10

Liikeparina:


Vipuvarsiveto, kone
30-35kg 3x 8-10
Alatalja, leveä
70kg 3 x 10

Liikeparina:


Alaspainallus, talja
35-40kg 4 x 8

Kapea veto, talja
100kg 4 x 8-10

Loppuun puuhastelin vielä jotain extrasarjoja kun oli virtaa. Aina uuden treenikaverin kanssa aluksi palautukset venyvät, niin pumppailin lihoja lopuksi testaillen taas uusia kulmauksia liikkeisiin :)
Dieettiä takana nyt ruhtinaalliset 8vrk ;) Paino noussut 600g...olin jo saamassa pienenpientä hermoromahdusta, mutta kuulemma voin rauhoittua...Fitness Classic viikonloppunahan elin 3vrk tosi niukoilla eväillä, lähinnä proteiinijuomia ja muutama patukka, eli olin tosi tyhjä aloittaessani dieetin. Lisäksi takana oli sairastelun vuoksi onnettomat pari treeniviikkoa, viime viikon revin taas hyvällä sykkeellä kropan läpi, eli keho kerännyt nestettä jo treenien vuoksi...Eli, hengittelen syvään, vielä 19vk edessä, on tässä onneksi aikaa siistiytyä :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti