keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Lappeenranta Body & Fitness

Päivitykset tahtovat jäädä vähemmälle kun kaikki arkiaskareet ovat ehtineet kasaantua tämän kisarumban vuoksi, eli kiirettä pitää...

Mutta, viime viikonloppuna kisavuorossaoli  siis Lappeenranta Body & Fitness. Etukäteen asetin itselleni tavoitehaaveeksi päästä kolmen parhaan joukkoon, ja se toteutui: kakkossija, :)) Kompastuskivekseni koitui taas jännitys ja heikohko esiintyminen, etenkin aamukilpailussa. Iltakilpailuun sain kuitenkin jo ihan hyvän vireen päälle, ja ensiimmäistä kertaa nautin jopa lavalla olosta, mikä tälläiselle esiintymiskammoiselle mieletön parannus aiempaan! Kun kuulutettiin sijani, en ollut pysyä nahoissani, niin helpottunut ja onnellinen olin! Pieni usko ja luotto alkaa kasvaa, että tulevina kausina on kannattavaa jatkaa kilpailemista, kehitettäviä osa-alueita siis riittää, mutta mikä sen mukavampaa kuin saada jatkaa tätä prosessia kun tiedostaa heikkouksiaan; olen itse itseni pahin vihollinen, kunhan saan vähän itseluottamusta, niin pystyn varmasti ylittämään itseni niin henkisesti kuin fyysisesti :)

Kisapäivän tekivät ikimuistoiseksi myös kaikki rakkaat ystävät, jotka olivat saapuneet kannustamaan minua katsomoon <3 Vilpitön kiitos kaikille teille, olen etuoikeutettu ja onnellinen siitä, että ympärilläni on niin hienoja ihmisiä! Teitte päivästä täydellisen :))

Seuraavassa muutamia kisakuvia :)

Takahuoneessa hengailu käy kyllä jo niin rutiinilla... sitä odottaa vain, että aika kuluisi mahdollisimman nopeasti, tuossa vaiheessa ei koskaan vielä jännitä, se iskee vasta lavalla :)

Onni on rakkaan ystäväni Nooran kaltainen huoltaja <3


Missään vaiheessa dieettiä en ole tuntenut itseäni vielä edes hoikaksi, mutta tuo pusero näyttää kyllä epäilyttävästi roikkuvan päällä :D Jonkinlainen kehonkuvan vääristyminenhän tässä on pikkuhiljaa tullut: muut kilpailijat puhuvat paljon siitä, miten on epämukava olla omassa kehossa kun on kisakunossa, itse olen yhä mielestäni todella pehmeä muihin kilpailijoihin tai ihan tavan täteihin verrattuna...Sitten sitä suorastaan hämmentyy välillä jos on joku kisakuva tms. jossa näytää hoikalta...tämä pitää lisätä sen pitkän listan jatkoksi jonka nimi on: "asioita joiden puolesta olen terapian tarpeessa" ;)

Nyt onkin sitten muutaman viikon tauko, sitten Expo :) Sen pyrin ottamaan jälleen kokemuksena ja  mahdollisuutena harjoitella esiintymistä. Lajin parissa tutustunut niin moniin kilpailijoihin, että odottaa tuota viikonloppua jo siksi, että pääsee jälleen tapaamaan tuttuja! Meillä pitkässä sarjassa poikkeuksellisen hyvä henki ja se tekee lavalle nousemisen helpommaksi :)) Kovasti tsemppiä ja jaksamista siis kaikille kilpailijoille vielä viime päiville!

3 kommenttia:

 1. Sä olet kyllä upea! Mun mielestä sijat meni teillä Jutan kanssa väärinpäin, mutta ehkä sit Expossa toisinpäin. :) Miten monta vuotta sulla muuten on saliharrastusta takana? Ja minkä ikäinen olet? Tsempit jatkoon!

  VastaaPoista
 2. Kirjassani, olet vielä sijoittui PERFECT! Näytät liian hyvältä ollakseen todellinen

  VastaaPoista
 3. Kiitos ystävällisistä kommenteista <3
  Salitreeniä takana kymmenkunta vuotta, joista 1,5 vuotta tavoitteellista säännöllistä treeniä. Ja kun kyselit ikää, niin minähän olen 34 vuotias :)

  VastaaPoista