maanantai 19. syyskuuta 2011

Taas kokemusta rikkaampana...

Lauantaina vuorossa oli siis Oulu Body & Fitness. Vaikka matka oli pitkä, reissu sujui leppoisasti hyvässä seurassa :) Kisapäivälle sttui vielä syntymäpäiväni, ja sen sai viettää ainakin ikimuistoisesti!

Osallistuin siis BF +163 yleiseen sarjaan, joka samalla karsintakilpailu SM-kilpailuihin. Sijoituksen puolesta kisa meni hyvin, ja sai harjoiteltua taas lavalla olemista, mikä korvaamatonta. Muuten en omaan suoritukseeni ole tyytyvänen, ja tuon kilpailun jätänkin mielelläni ajatuksissa nyt taka-alalle.

Kisasta tekivät mukavan kuitenkin sarjamme muut tytöt, kiitos teille! Kuten kilpailun jälkeen tytöt totesivatkin: sarjassamme oli varmasti paras yhteishenki :)) Kovasti tsemppiä vielä kaikille kisaajille tuleviinkin kauden kilpailuihin!
Ai niin, menomatkalla Ouluun kohdalle sattui Pandan tehtaanmyymälä, jonne oli sitten IHAN PAKKO päästä :D Kisalaukut olivat siis täpösen täynnä lakritsaa ja suklaata ;) Kisapäivän iltana tuhosin tosin jo valtaosan noista...Tämä viikko alkaa taas kovilla treeneillä, viikon loppua kohti selvä kevennys. Tähän tyhjennys/tankkausrumbaan on jo ehtinyt tottua, aika rutiinilta tämä tuntuu jo. Tälle viikolle onkin luvassa paljon treeniseuraa, hieno juttu! Saa upotettua ajatuksia hetkeksi ihan itse asiaan, eli treeniin!

Viikolla luvassa jälleen myös kehonhuoltoa ja hemmottelua, hierontoja ja ripsien laittoa :) Kilpailuihin minulle laittoi kauniit ripsienpidennykset Laura kosmetologihoitola BlackVanillasta. Voinkin suositella lämpimästi Kouvolassa kaikkia kokeilemaan BlackVanillan palveluja, todella hyvä ammattitaitoinen palvelu ja ripset ovat tosi näyttävät ja kauniit! :)

Mutta, nyt kutsuu päivän toinen punttitreeni, eli palailen myöhemmin! :)

2 kommenttia:

  1. Onnea jälleen voitosta, uskomaton voitto putki sulla, Expoon vielä näyttämään tuota hienoa fysiikkaa ja korjaamaan potti kotiin :)

    Missä tuo Pandan tehdas sijaitsi!? Tahtoo kans! :P

    VastaaPoista
  2. Sampe; kiitos onnitteluista :) Pandan tehtaanmyymälä löytyi matkan varrelta Jyväskylästä :D Hieman kirpaisi kun sisääntullessa oli pöytä täynnä ILMAISIA MAISTIAISIA kaikista herkuista ja piti lantustella ohi...mutta otin vahingon takaisin kyllä kisojen jälkeen ;)

    VastaaPoista