lauantai 3. syyskuuta 2011

7 päivää jäljellä...

Viikko enää kisoihin, vähiin käyvät päivät kyllä...
Tämä onkin ollut monella tavalla raskas viikko, olen yrittänyt painaa vielä kovia treenejä sen 2 päivässä, muutama aerobinenkin tullut tehtyä hölkkäillen lisäksi. Ensi viikko kuitenkin sellaista himmailua, että sitten on aikaa palautella :) Toiveet ruhon muuttumisesta ratkaisevasti parempaan suuntaan saa kyllä tässä vaiheessa unohtaa, työ alkaa olla tehty. Nyt vain viimeistellään ja katsotaan sitten mikä jäi tulokseksi.

Tällä hetkellä on flunssa iskemässä päälle, kurkkuun koskee, nokka vuotaa ja paleltaa...yllättävää kyllä, tuosta en stressaa juurikaan, mielummin pari nuhapäivää nyt kuin ensi viikonloppuna, kyllä tämä tästä.

Tällä viikolla kävivät Kouvolan Sanomista tekemässä juttua meistä; valmentajastani Teemu Elorannasta ja kisateamistämme, eli CBB tulokkaisiin tähtäävästä Sami Pätäristä ja minusta. Mukava, että lajeista, niin CBB:stä kuin body-fitneksestä ollaan kiinnostuneita paikallislehdissäkin :)


Tämä tälläinen pikapostaus, nyt vähän uupunut ja kipeä olo: eli juon muutaman kupin kuumaa tetä ja rentoudun venyttelemällä :) Jatkossa yritän kirjoitella kuulumisia lähes päivittäin kilpailuihin saakka, ensi viikosta tulee itselle ainankin mielenkiintoinen kaikkine valmisteluineen!

Huomenna muuten Lahdessa jatkuvat Kuntokeskus K&M:n synttärit, eli kaikki Lahdessa päin liikkuvat  tervetuloa paikan päälle!

2 kommenttia:

  1. Oot tehnyt kovan työn. Nyt vaan nautit viimeistelyviikosta! Tsemppiä!

    Jutta

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Jutta <3 Tsemppaus merkitsee tässä vaiheessa todella paljon!

    VastaaPoista