maanantai 5. syyskuuta 2011

Kisavalmistautumisia, osa 1

Nyt mennäänkin jo virallisesti kisaviikkoa...edelleen itse kilpailutilanne tuntuu epätodelliselta ajatukselta, mutta eiköhän se siitä muutu todelliseksi kun lauantaina kipittää jonossa lavalle :)Tämä viikko siis kuluu ihan kroppaa palautellen...vaikka mieli tekisikin rasvanpolttomielessä riuhtoa menemään, ei se tässä vaiheessa kuin pahentaisi kuntoa. Jumppailun tarkoitus siis lähinnä palauttaa, pitää nestekiertoa yllä ja kovuutta lihaksissa. Päivään kuuluu 2 KEVYTTÄ treeniä, treenit sujuvat tiukasti valmentajan kirjallisten ohjeiden mukaan, etten karkaile ylisuorittamaan. Tarkoitus on, että saa vähän lämpöä päälle, mutta niin että kroppa ei rasitu.

Aamulla olo oli selvästi eilistä kipeämpi, kurkku tosi kipeä ja ääni käheä, palelsi ihan hulluna...päivän mittaan olo on kuitenkin parantunut paljon. En stressaa tuosta, ei se murehtimalla parane, pyrin vain entistäkin tarkemmin vielä pitämään mielessä, että nyt on tarkoitus antaa kropan levätä ja palautua/parantua...

Tämä päivä onkin mennyt puuhatessa pieniä juttuja, salikäynnit, syömiset ja asioilla juokseminen saivat päivän kulumaan ihan huomaamatta. Kävin illalla vielä kevyesti koiran kanssa vähän kävelemässä, mutta pidin tahdin todella maltillisena, lähinnä rentouduin napit korvilla löntystellessä.

Tänään olen kirmannut kaupoilla etsimässä kaikkea tarvittavaa kisoja varten, ostoslistalla oli mm:

-keittiövaaka ( vanha luottovaaka sanoi sopimuksensa irti ja olin joutunut punnitsemaan vara vaa'alla jonka käyttöominaisuuksiin paloivat nyt hihat lopullisesti...). Löysin vaa'an, ja mukaan tarttui myös taivaallinen SUKLAAleivontakirja -olen viime aikoina saanut vimman kerätä keittokirjoja- ja löysinpä kotiin myös torkkuvilttejä...sama ilmiö, kuin että jos menee nälkäisenä kauppaan ja vahingossa sortuu ostamaan herkkuja, niin jos menee kauppaan luihin ja ytimiin asti jäässä, huomaa poistuvansa sieltä kantaen vilttejä...

- pussilakanasetti hotelliin etteivät lähetä hotellin lakanoista laskua perästä, kun olen sotkenut ne Jan Tanalla...

-Vihreää teetä ja koivunlehtiuutetta...jospa auttaisivat nesteenpoistossa...

- kaikenlaista kosmetiikkaa kisameikkiä varten.

- rasioita kisaeväiden pakkaamiseen...

Päivän aikana ehdin myös vetää hauistreeniä ystävälleni Nooralle, harjoitella kävelyjä ja poseerauksia ja käydä solariumissa. Hyvä ystäväni Outi kävi lisäksi huoltamassa ruhoani kisoja varten ja kuunteli uhrautuvasti dialogini liittyen kilpailupäivän illan mahdolliseen herkkujen syömiseen, olen viritellyt tuonkin kuvion mielessäni jo ihan liian hifistelyksi, jotta saan TÄYDELLISIÄ hyviä juttuja syödäkseni kisan jälkeen :) Jep, ajatukset pyörivät aika vankasti ruokien ympärillä tällä hetkellä...

Loppuun vielä valokuvaaja Teemu Leppäsen otos, ihana saada tälläisiä erilaisia kuvia muistoksi :) Teemu on ihan huippukuvaaja, kiitos jälleen kauniista kuvista! Kiitos myös siskolleni, joka toimi maskeeraajana näissä kuvauksissa!

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä kisaviikolle Johanna! Olet upea!

  Muistan vuosi sitten päässäni pyörineen aika samanlaiset ajatukset. Pieni jännitys kuuluu asiaan, itse aloin tajuta että nyt mennään vasta siinä lavan takana jonossa ennen sitä oli erittäin epärealistinen fiilis!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä Johanna! Ja toivottavasti tauti taipuu ennen viikonloppua.

  Takahuoneessa varmasti törmäillään!

  Ihanan erilainen kuva, kumpa osaisinkin laittaa hiukset tuollalailla kisoihin!!

  VastaaPoista
 3. Elsil; kiitos kannustuksesta <3

  Tatatin; Kovasti tsemppiä myös sinulle! Ja tule morjestamaan takahuoneessa, ihana tutustua muihin blogilaisiin/kisaajiin ihan livenä :))

  VastaaPoista