keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Kisavalmistautumisia, osa 2

Viimeistelyviikko onkin ollut yllättävän kiireinen, yhä tuntuu, että tunnit loppuvat päivästä kesken kun yrittää ehtiä saada kaiken aikaan. Osasyy tuolle on varmaan kyllä se, että olen kaikkea muuta kuin tehokas toimissani tällä hetkellä...kroppa tyhjenee hyvää vauhtia, paino ennätys alhaalla, olo ihan vetämätön ja pää lyö (normaaliakin enemmän) tyhjää...tuo kaikki kyllä pikemminkin piristää mieltä, mukava tuntea fyysistä uupumusta, se tekee tästä tekemisestä todellista ja toivon, että loppukunto tuleekin olemaan ok.

Flunssa junnaa yhä päällä, ei kuumeilua eikä nuhaa, mutta kurkku edelleen tosi kipeä ja paleltaa koko ajan. Mutta jos tuo pysyy tuollaisena, en ole huolissani, kunhan ei tule käännettä kipeämpään suuntaan.

Eilinen päivä valoi taas uskoa loppumetreille, kävin Lahdessa K&M:llä tapaamassa Tolosen Lauraa. Venyteltiin ja juteltiin kisa-asioista. Olen onnellinen saadessani tutustua noin upeisiin persooniin, Laura on inspiraation lähde monessa suhteessa! Kuten Laurallekkin sanoin, kävi kilpailuissa miten tahansa, on tämä prosessi antanut minulle jo niin paljon; uusia ystäviä ja kokemuksia, olen henkisesti ylittänyt itseni monella tavalla jo tähän pisteeseen saavuttaessa. Ja olen vilpittömästi kiitollinen niille ihmisille, jotka tekevät tästä lajista näin hienon!

Huomenna muutama kevyt pumppailu salilla, asentotreenit vielä, sitten kaupoille hankkimaan eväät viikonloppua varten. Ilta meneekin ruokia ja muita tavaroita pakatessa. Ja sitten onkin jo perjantai, ja auton nokka kohti Jyväskylää :)

3 kommenttia:

 1. Onnea Johanna hienosta kisa-debyytistä! Kuvissa ainakin kunto näyttää todella hyvältä,kireys on sopivaa luokkaa,asennot & ennen kaikkea stailaus erittäin onnistunut! Ihanat bikinit :)) Tsemppiä Ouluun,sieltä suuntana aivan varmasti Helsinki ;)

  -Riikka-

  VastaaPoista
 2. Onnea mahtavasti menneistä kisoista! Uskoin voittoosi alusta lähtien. Mieletön kisakunto! :) Olit ehdoton suosikkini, lihaksikas, mutta silti naisellinen ja kaunis! Mikä vyötärö! Vau!!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos todella paljon teille ihanasta palautteesta! Tuo antaa taas lisää energiaa ja tsemppiä valmistautua Ouluun! Ihmisten ystävällisyys ja halu kannustaa saa yhä minut hämilleni, tämä on kyllä hieno laji kun tämän parista löytyy niin paljon halua tsempata ja tukea...kiitän vielä kerran :))

  VastaaPoista