keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Reipasta puuhastelua :)

Treeniä treenin perään...nyt kun ilmat ovat olleet noin upeat, on aamuja saanut aloittaa tekemällä aerobisen ulkona lenkkeillen koiran kanssa. Eilen oli ihan loistava fiilis hölkätä, askel oli keveä, pystyi keskittymään vain kuluvaan hetkeen, rentoutumaan tyhjentämällä mielen kaikesta muusta...kun joka päivä alkaisikin tuollaisella flow-hetkellä!

Salitreenitkin ovat sujuneet hyvin, alkava lepoviikko näköpiirissä saa painettua nyt jokaisen treenin hyvin loppuun...suorastaan alkaa harmittamaan kohta pieni lepo, vaikka hyvää se minulle kyllä tekee! Tänään oli ohjelmassa selkätreeni, reippaalla tempolla, triplasarjoja. Hyvän määrän sai työsarjoja mahtumaan vajaaseen ttuntiin, ja selässä oli hyvä tuntuma alusta loppuun saakka.

Nyt kun paino putoaa, ja mittanauhallakin voi todentaa senttien häviämisen kropasta, alkaa olla taas tunne, että on loppujen lopuksi pienen pieni...omaa peilikuvaa katsoessa huonona päivänä näkee ihan vain perusjumpparin ruhon, lihasmassasta ei tietoakaan...ja dieetin edetessä noita päiviä, jolloin tuntee itsensä vain väärällä tavalla pieneksi tulee vielä lisää. Pitää yrittää tarkkailla itseään pehmeämmin, luottaa prosessin etenemiseen.

Tämä päivä on pitänyt sisällään useita huvittavia pieniä sattumuksia: ensin aamulla sähköpostissa odotti taas yksi kosinta ;) Hyvin virallinen kirje joltain jenkiltä, joka selvitti elämäntilannettaan ja varallisuuttaan, komentoi fysiikkaani ja tahtoi kysyä jos suostuisin naimisiin. Voisimme kuulemma asua erillämme, hän takaisi minulle mahdollisuuden treenaamiseen ja mukavan elämäntyylin, vastineeksi ei pyytäisi kuin että saisi seurata sivusta treenejä ja kehittymistäni...Jeps, kyllä tuo sen edellisen kosijan miltei voittaa, jolla skitsofrenia ja joka lähetti mm. kuvat asunnostaan, jossa oli teippaillut kuviani seinillensä...Edelleen olen huolissani siitä, mikä on mennyt pieleen imagossani kun saan näitä värikkäitä yhteydenottoja :D :D

Illalla vielä kadulla rämpytellyt trubaduuri veisteli riimejä ohikulkevista ihmisistä. Kun kuljin ohi treenivaatteissa, sain kuulla riimin: "älä syö mäkkärin paskaa, perseesi kasvaa..." Kiitti vain, onneksi olen dieetillä, sille ilmiselvästi tarvetta kun kadullakin huudellaan perään ahterin kunnosta ;)

Tuli tuossa leivottuakin, pipareita hyvän ystäväni Outin pojan ristiäisiin. Pitää toimittaa nuo piparit nopeasti perille, ne tuoksuvat ihan liian hyviltä tuossa vieressä...


Loppuun taas videonpätkää viime viikolta, siimakäsien heiluttelua...


2 kommenttia:

  1. Auttaisiko yhtään, jos mä teettäisin vaikka itsestäni (=perusjumppari)luonnollisessa koossa olevan pahviversion, jonka voisit kaivaa aina epätoivon vallitessa vertailukuvaksi. Nopeasti häipyisivätt tuollaiset ajatukset :DD

    VastaaPoista
  2. Hah :) Ihana, kun olet noin huomaavainen, kiitos! Pistä vain pahvikuva tulemaan ;) Se toimisi inspiraationa ihmisestä jolla kyky huolehtia itsestään, perheestään, ystävistään, työstään, harrastuksistaan, onnistuen joka elämänalueella :)) Kaiken kiireen keskellä silti säilyttäen mielettömän elämänasenteen ja huippuunsa viritetyn sarkastisen huumorintajun, olet motivaation lähde monella tapaa!

    VastaaPoista