sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Ne tärkeimmät pienet asiat elämässä :)


Aamulenkille pyrähdetty jo ennen kuutta kun tuli herättyä niin aikaisin -nälkään...
Sai hölkkäillä kaduilla ihan rauhassa, ilman vastaantulijoita. Aamuisessa metsässä oli kyllä ihan oma tunnelmansa, rentouttava tapa aloittaa päivä :)

Tänään hiilaripäivä, jipijipi jee! Nyt muutama viikko menty lähes ilman hiilareita, olo on ollut välillä yllättävän uupunut, joten tätä pientä hiilarimäärää on kyllä odotettu :) Tosin kohtahan ruokavalioon tulee pieni katkos matkalla, eli ei hätää, energiavarannot ovat pian täynnä ja pyörin varmaan eteenpäin...

Eilinen päivä oli taas reissupäivä, ystävien tapaamista :) Kuten on tullut aiemminkin todettua, ystäväni minulle todella tärkeitä, todellinen perheeni. Sanonta "viholliseni olen epäilemättä ansainnut, mutta ystäviäni en" pitää kenties paikkaansa, sillä niin suurenmoisia ihmisiä on ystävinäni...Toivon, että koskaan tämä laji ei tee minusta sellaista omaan napaan tuijottelijaa, että rupeaisin pitämään omia tarpeitani tai elämäntapaani tärkeämpinä kuin muiden, tai että ystävyyksistä tulisi itsestäänselviä.
Etenkin näin aikuisiällä on harvinaista jos kohtaa uuden ihmisen, josta tulee sydänystävä, ja noita kohtaamisia kyllä pitää arvokkaina <3

Viikonloppuna kävin treenaamassa ystäväni Mirkkan kanssa. Mirkkan mies Teemu Eloranta on valmentanut minua viime kauden. Tuolta olen aina saanut varauksettoman tuen ja kannustuksen kilpailemiselle, ammattitaitoista opastusta ja henkisiä voimavaroja kun oma usko on heikommilla kantimilla, kiitos!

Mirkkan kanssa jumpalla :)


Tänään treenivuorossa selkä. Pitää yrittää tehdä soutupainoitteinen treeni, jospa saisi joskus vähän paksuutta tuohon selkään. Triplasarjoilla mennään siis edelleen, eli hyvää painetta odotettavissa :))

2 kommenttia:

  1. Hyvin otti hanuri ja takareidet vastaan jumpan. =) Hieno fiilis ja kiitos vinkeistä muru <3 Vielä kerran ihanaa matkaa teille, nauttikaa!!! (vaikka turha sitä varmaan on sanoa ;))

    VastaaPoista
  2. Hyvä, jos sai uusia vinnkejä treeniin :)) Kiitos matkatoivotuksista, tuosta tulee varmasti kyllä upea reissu :D

    VastaaPoista