sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Ohjelmantäyteinen viikko

Kulunut viikko onkin ollut yhtä kiirettä, mukavaa sellaista tosin!

Rakas ystäväni Hanna tuli useammaksi päiväksi kylään, treenileirille :)) Oli hauskaa, kun sai seuraa aerobisillekin, lisäksi punttitreenit yhdessä eli ihan hyvä määrä tulikin liikuttua yhdessä muutaman päivän aikana. Palauttavana liikuntana juoksimmekin jäljelle jäävän ajan ostoksilla, iltaisin sai kyllä todella hyvin unen päästä kiinni kaiken tuon tekemisen jälkeen :D

Lauantaina reissasimme Tolosille yökylään, kävimme porukalla treenaamassa Kuntokeskus K&M:llä, jossa oli avoimet ovet samaan aikaan. Hauska kun ihmiset seurasivat treenejämme, ja tulivat rohkeasti kysymään treeni- ja ravintoneuvoja. Toivottavasti vastauksista oli hyötyä kysyjille :) Illasta sitten saunottiin ja rentouduttiin Lauran ja Raulin seurassa, fiilisteltiin jo tulevalla Nykin matkalla, ei enää kuin hetki Lauran kilpailuihin ja New Yorkin turneeseen, jipii! Go Laura <3Sunnuntaina koko me koko porukalla suuntasimmekin sitten Helsinkiin Solanaan, jossa minulla ja Lauralla tapaaminen Sallan kanssa. Salla veti minulle olkapäätreenin ja katsasti ruhon kunnon. Jännitän etukäteen todella paljon näitä katselmuksia, mikä ihan turhaa kyllä...Salla on todella ihana persoona ja minulla ehdoton luotto häneen joka suhteessa. Ehkä juuri siksi kun tietää, että valmentaja myös todella paneutuu projektiin, niin sitä haluaisi niin kovasti itse kehittyä ja olla parempi. Ei halua tuottaa pettymystä sellaiselle, joka näkee vaivaa vuokseni. Siksi iso kivi putosi taas sydemeltä, kun kuuli, että kaikki näyttää ihan hyvältä :))

Tuleva matkahan on minulla sitten lähes treeni- ja dieettivapaa viikko. Kiire tässä ei kumminkaan ilmeisesti pitäisi tulla, kun aloitimme dieetin juuri tätä silmällä pitäen...pitää painaa taas sitten ihan täysillä, syksyyn on onneksi vielä matkaa.

Tämä vuosi on täynnä isoja projekteja elämän kaikilla osa-alueilla, kiirettä tulee pitämään ja syksy tulee olemaan kyllä käsillä ennenkuin huomaankaan. Ruho on sitten mitä on, ei tässä ajassa enää ihmeitä rakennella, toivon vain, että lopputulos on sellainen, että koen parantaneeni fysiikkaani vuoden aikana...aika näyttää.

Huomenna kotisalilla alkaakin uusi treeniviikko, takajalat käsittelyvuorossa. Tuleva kieto triplasarjoja (ah mitä tuskaa...), pitää yrittää lisäksi muuttaa tempoa vähän rivakammaksi. Luontaisesti minulla työskentelytempo toistossa on keskittyneen hidas, negatiivinen osa etenkin fiilistelevä. Nyt lisään vähän rytmiä, terävyyttä toistoihin. Jo tuollainen pieni muutos luo yllättävän vahvan uudenlaisen ärsykkeen.

Olen päättänyt, että ensi viikon tulee olla rikkeettömän kova, seuraava viikko on aikaa palautella reissun päällä, ensin se lepoviikko on vain ansaittava ;)
2 kommenttia:

  1. heippa=) Hyvältä näyttää edelleen!! oikein hyvää kesää sinne teille==)) terv. Hanna S

    VastaaPoista
  2. Heippa :))Oi kiitos! Superhyvää kesää myös sinne!

    VastaaPoista