lauantai 19. helmikuuta 2011

Kipeänä...taas...

Tämä on niin tätä taas, juuri kun kaikkien kehonkoostumusmittausten jälkeen olo oli suorastaan euforinen ja sillä fiiliksellä oli odotettavissa paljon, niin olenkin ollut taas viikon kipeänä...kurkku ihan törkeän kipeä, korviin koskee, pientä flunssaa, ääntä on välillä lähtenyt pihaus ja välillä vielä pienempi pihaus. Kun töissä ratsastuksenohjaajana pitäisi käyttää ääntä -mikä mahdotonta- olen ollut sairaslomalla miltei koko viikon. Kyllä on syönyt henkisesti naista, minulla oli tällekin viikolle vaikka mitä visioita, mutta aika rauhallisesti on pitänyt ottaa...

Olen syönyt antaumuksella kaikkea mässyä perusruokien lisäksi ketutukseen, onpahan tankattu kroppaa sitä odotellessa, että pääsisi taas puurtamaan.

Eli eipä ole treenirintamalla juurikaan kerrottavaa. Valmentajani, Elorannan Teemun ja Teemun vaimon Mirkkan kanssa tuli käytyä tuossa aiemmin katsastamassa Gracie Barra Finlandin kamppailusali täällä Kouvolassa. Ohessa linkki ko. brassijujutsu-seurojen sivuille, tuolla kattavasti tietoa toiminnasta:  http://www.graciebarrafinland.com/html/ . Salilla tatamien lisäksi hyvin varusteltu kuntosali. Olin oikein positiivisesti yllättynyt, tilat ovat hienot, salilla varsin kattava laitevalikoima ja etenkin jalkaprässi oli ihan helmi! Pitää yrittää päästä tekemään tuonne jalkatreenejä joskus!
Salirintaman ulkopuolella olen sentään saanut jotain aikaiseksi,
Mirkka pyysi joku aika sitten minua piirtämään tatuoinnin itselleen, tatuoinnissa tuli olla tietynlainen sydän lavan puolelle, koukeroita jotka menisivät olkapään yli eteen ja päättyisivät lasten nimien alkukirjaimiin. Tein luonnoksen ja nyt sitten näin sen tatuoituna. Tatuoija oli toteuttanut kuvan ihan sellaisenaan, jännä nähdä omaa kädenjälkeään tatuoituna pysyvästi toisen iholle. Kiitos vain luottamuksesta Mirkka <3  

                             


3 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista ja todella upea tuo tatuointi! Terkuin Taiski.

  VastaaPoista
 2. Vitsit sun kroppa on niin mielettömän näköinen ja upeen paksut suonet pitkin käsivartta :-) Kiva kuulla mitä teet työkses, ratsastus kiinnostaa itseäkin mutta se vaatis tällä hetkellä ihan liikaa rahallista panostusta. Kävin kyllä yhdellä tunnilla missä kaikki tais olla alle 12 vuotiaita ja sitten minä :-D Olin järkyttynyt että heti ekalla kerralla ravattiin ja voi jessus mä pelkäsin vaikka mulla oli taluttajakin (muilla ei). Pitääkin oikein katsoa olisko mahdollista päästä johonkin keväällä alkavaan AIKUISTEN aloittelijoiden ryhmään kun eläinten kanssa olo on niin lähellä sydäntä. Toivottavasti paranet pian :-)

  VastaaPoista
 3. Taiski; kiitos :) Kyllä v..uttaa jo tämä sairastelu, toivottavasti ensi viikolla pääsisin jo pitämään tunnit ja treenaamaan kunnolla!!

  Saara; Kiitos vain, kyllä tämä kroppa vaatii töitä vielä rutkasti, etenkin symmetrisyyden suhteen, mutta pikkuhiljaa tuloksia tuntuu näkyvän kuitenkin :) Vielä kun tosiaan paranisi ja pääsisi taas salille! Toivottavasti löydät mukavan aikuisten alkeiskurssiryhmän, ratsastus on kyllä hieno harrastus! Eläinrakas olen toki itsekkin, kotona yksi koira ja työpaikan tallista löytyy yksi oma hevonen :)

  VastaaPoista