keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Kehon analysointi, osa 2 :))

Tänään päätinkin pitää harvinaisen välipäivän salilta, joten tässä välissä ehtii päivittää pikaisesti. Maanantainahan kävin vielä salillamme Kuntokeskus Ykkösellä InBody-mittauksessa. Alan pikkuhiljaa suhtautua aiempaa lämpimämmin kaikenlaiseen kehon koostumuksen analysointiin, tulokset olivat ok jopa kaltaiseni ylisuorittajan mielestä. Lihasta näyttäisi tulleen joka puolelle, jalkoihin vähemmän kuin yläkroppaan, mutta jalat eivät silti mitenkään erityisesti jäljessä.

Viime mittauksesta kahdeksan kuukautta, viime kesällähän olin aika ok kunnossa Laaksosen Timon kuvauksissakin, rasvaprosentti oli nyt suurinpiirtein sama kuin tuolloin kuvausten aikana ja puhdasta lihasmassaa kone näytti kahdeksan kuukauden aikana kertyneen 2,6kg...enkä ole ollut edes yhtään tyytyväinen treeneihini tänä aikana, oli kaikkia häiriötekijöitä, kuten olkapään kilpuilut ym. jotka hankaloittivat treeniä, joten mukava nähdä, että jotain on silti saanut aikaan. Kyllähän kaikissa näissä tuloksissa on toki virhemarginaali, InBodyssa etenkin kehon nesteisyys ym. vaikuttaa, mutta en aio kyllä tietoisesti kyseenalaistaa jos kerrankin tulee jotain positiivista "palautetta", tämän voimin motivaatio pysyy korkealla pitkään, ja se jos joku on tervetullutta!

Kaikki nämä viime aikojen tulokset näyttäisivät kyllä suuntaa, että paljon on kuitenkin etenkin ravintopuolella ollut kohdallaan. Vielä kun saa treenit sujumaan keskittyneemmin, lujemmin, niin kehitys voisi olla parempaa...aina pitää tavoitella parempia suorituksia :)

Eilen kävin hyvällä fiiliksellä tekemässä olkapäitä, vatsaa ja pohkeita. Tämä viikko on tarkoitus edetä ihan simppelisti suorilla sarjoilla. Treeni olkapäiden osalta sujui seuraavasti:

Facepull

40kg  x 10, 10
55kg x 12
60kg x 10, 8, 8

Takaolkapää taljassa alhaalta 1:llä kädellä

25kg x 10, 9, 8, 8

Vipunostot sivulle kp 1:llä kädellä

10kg x 10
14kg x 12, 12, 11, 10

Vipunostot sivulle etukumarassa

8kg x 12
9kg x 10, 10, 9

Vipunostot sivulle maaten penkillä

7kg x 3 pitkää sarjaa max.


Liitteeksi muutama viime viikon treenivideo selkäliikkeistä...jätin vähäksi aikaa pois ohjelmasta tuon kapealla kahvalla tehtävän vedon ristikkäistaljassa, kun se kävi mielestäni liikaa selän keskiosaan, johon en kaipaa paksuutta, mutta kokeilin sitä taas vähän kulmauksia muuttaen ja otan sen taas ohjelmaan...


2 kommenttia:

 1. Heips!

  Olis kiva kuulla minkälaisella rungolla syöt: mitä ruoka-aineita yms. Toi kapea veto on muuten aivan loistoliike, on tullut testattua kerran jos toisenkin! Sulta sen täältä bongasin, joten kiitos siitä .)

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Kiva jos näistä videoista olet bongannut jotain uusia liikkeitä :) Sinun blogistasihan olen löytänyt vaikka mitä hyviä juttuja, sinulla aina niin monipuolisesti linkkejä uusiin liikkeisiin!

  Yritän kirjata tänne jonkun sepostuksen piakkoin tämän hetken ruokinnasta ;)

  VastaaPoista