torstai 3. helmikuuta 2011

Hyvin kulkee :)

Tämä viikkohan minun piti ottaa ihan kevyesti toipuessa viime viikon lopun sairastelusta...viikon edetessä kuitenkin tässä on käynyt aika perinteisesti, eli voimatasojen palautuessa maltti sai jäädä, ja pikkuhiljaa treenit ovat jo sellaisia, että tuntuu, että on käynytkin salilla :) Riinun blogista luin, kuinka Riinu oli treenannut pyramidisarjoilla, ja oli vain ihan pakko ottaa ko. tekniikka testiin tämän päivän selkäjumpassa...ei vain malttanut odotella ensi viikkoon :D Tuntui tosi hyvälle, vaikka huomasi kyllä treenin edetessä, että energiavarastot tyhjenivät vielä tavallista nopeammin. Tuolla tyylillä vedän kokeeksi kaikki tämän viikon lopputreenit, pienillä asioilla mieli piristyy!

Viime aikoina treeneistä on tosiaan tullut otettua enemmänkin videotaltiointia, kuten epäilemättä olette huomanneet ;) Myös tänään tuli kuvattua muutama pätkä. Itse pidän kovasti videoista, niistä voi hyvin seurata tätä turaamista, mutta olen miettinyt pitäisikö säästää videoiden jakamista vähemmälle? Vaikka itse jaksaa analysoida liikeratoja ja työskentelyä, ehkä se ei muista niin mielenkiintoista :D Aika samaa puurtamistahan se videoilla on, pitäisikö siis liittää liikkuvaa kuvaa päivityksiin harvemmin? Muutenkin, jos jollain joskus toiveita mistä kirjoittaa, otan niitä mielelläni vastaan :)

7 kommenttia:

 1. Se on parasta kun keskityt blogissas juuri olennaiseen, eli siihen treenaamiseen. Videot hyvä osa treenipäiväkirjaa!

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti vaan lisää videoita! Sulla taitaa ollakin parhaimmat ja selkeimmät blogivideot mitä oon nähny =) teet liikkeet niin hyvin ja hallitusti että niistää on hyvä ottaa muidenkin mallia ;)

  VastaaPoista
 3. Ei voi kuin ihalla tuota sun tarmoa saavuttaa päämääräsi..:) paljon tsemiä sulle treeneihin.

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä kuin edelliset :) Videoita on aina kiva katsoa! Olet ihan mahtavassa kunnossa, tsemppiä treeneihin :)

  VastaaPoista
 5. Videot on just parasta. Lisää vaan! :)

  VastaaPoista
 6. Ok, eli ilmeisesti voin hyvällä omallatunnolla jatkaa videoiden julkaisemista :)Luvassa siis ensi syksyyn mennessä varmaan "video, hauiskääntö vol. 100" :D
  Taas vilpitön kiitos tsempistä ja mukavista kommenteista!

  VastaaPoista
 7. Ruokavaliosta oisi kiva kanssa kuulla lisää :)

  VastaaPoista