tiistai 30. lokakuuta 2012

Voimailua ja vanukasta :)



Alkuviikko on käytetty jo tehokkaasti hyödyksi meidän perheessä...Maanantaina pyörähdimme Kouvolassa pelastamassa autoni sieltä, talvirenkaat vaihtoi autoon alle ystäväni mies Sami: TUHANNET KIITOKSET! Nyt pääsen taas matkaan turvallisesti. Keväällä tosin kuulemma ei kannata kokeilla samaa kikkaa, mikäli tiet sulavat yllättäen, ei auta auton jättäminen Terhin ja Samin pihaan, kesärenkaat joudun kenties vaihtamaan ihan itse ;)

Tuolla reissulla kävimme jälleen treenaamassa Lahdessa, Kuntokeskus K&M:llä. Nyt treenasin itse selän, lyhyempiä suoria sarjoja, aika perusjumppaa. Tämän viikon menen hieman voimapainoitteisemmin taas, ensi viikolla tekniikka taas muuttuu, näin lihas saa uutta ärsykettä ja tekeminen pysyy mielekkäänä!

Tänään kävimme päivällä treenaamassa täällä Tampereella, nyt olkapäitä. Edellisen viikon ylimääräiset treenit tuntuivat vielä lihaksissa, etenkin sivuolkapää oli yhä kireän ja miltei tulehtuneen oloinen, joten keskityinkin pääsääntöisesti punnerruksiin.

Treeni meni suurinpiirtein näin:

Olkapääpunnerrus koneessa 4x8 ( 30kg / puoli )
Olkapääpunnerrus istuen ilman selkänojaa smith, eteen 5 x 8 ( 40kg )
Vipunostot sivulle kp 4 x 12 ( 12kg ) kipuilua, siksi kevyesti
Vipunosto eteen kiekolla, 1 pudotus 4 x 10+10 ( 20kg / 10kg )
Olkapääpunnerrus smith, istuen, niskan taakse 4 x 10 ( 30kg )

Illalla pitäisi mennä salille vielä piiskaamaan siskoa treenissä, tuolloin otan takaolkapäät ja pidempiä sarjoja vielä olkapään etu- ja sivulohkolle...samalla käyn läpi asentoja erään tulevan kilpailijan kanssa, mukava voida olla avuksi :)

Nyt offilla ollessa ruokailu on totta kai vapaampaa...dieetin aikana tulee syötyä kuitenkin hyvin pitkälle samoja ruoka-aineita, nyt on mukava kokeilla uusia reseptejä ja raaka-aineita. Ruokavalioon kuuluvat tällä hetkellä esimerkiksi bulguri ( nam) ja uunijuurekset ( nam jälleen! ). Totta kai tulee myös syötyä ulkona jonkun verran, ja välillä herkuteltua vapaasti...minähän olen oikeasti todella perso kaikelle makealle, mikäli ei lainkaan tarvitsisi miettiä ruokien ravintoarvoja, porskuttaisin eteenpäin aika pitkälle suklaan, keksien, leivonnaisten ja kuivattujen hedelmien sekä pähkinöiden voimin :D

Onneksi on olemassa myös tuotteita, jotka mahdollistavat herkuttelun ilman, että ravintoarvoista täytyy tinkiä! Meillä onkin viime aikoina herkkuhetkien pelastus ollut FASTin uusi Protein Pudding, etenkin maku Creme Caramel on todella hyvää! Puddingin kanssa on maisteltu pähkinärouheita, banaania, hedelmäsoseita jne. Sampo on muutaman kerran yölläkin herättyään lapioinut jääkaapista hyytymässä olevia jälkkäreitä napaansa, aika hyvin ihmiseltä joka ei yleensä pidä makeasta, mutta tämä jälkkäri uppoaa kyllä :D




Annos: 30g jauhetta, 24g proteiinia, 0,5g hiilaria, 0,4g rasvaa. 100kcal.
( Nam vielä kerran...)


10 kommenttia:

  1. Yhyn täysin Johanna, uutta ärsykettä ja lihakset ei totu, kehitys rules! :) Tsemiä!!!

    VastaaPoista
  2. Hei. Onko Fastin Protein pudding ihan jo myynissä, en ole missään törmännyt?

    VastaaPoista
  3. Kerttu <3 Tsemppiä myös omiin treeneihisi!

    Anonyymi: Pudding tulee myyntiin tällä viikolla! Parin viikon sisään Puddingia on saatavilla jo kaikista hyvinvarustetuista urheiluliikkeistä, marketeista, luontaistuotekaupoista ja kuntosaleista, eli eiköhän piakkoin tule tuote vastaan :))

    VastaaPoista
  4. Kiitos vastauksesta. Mielenkiinolla odottelen tuotetta. Ainakin
    arvot näyttää hyviltä...

    VastaaPoista
  5. Kannattaa testata kyllä :) Oma suosikkini on tuo Bona Paratiisisose lisukkeena, namskis! Huomenna tarkoitus pyöräyttää tuosta vielä kakku, pitää raportoida kuinka testi onnistuu :D

    VastaaPoista
  6. :)Olisiko mahdollista, että tekisit joskus postauksen siitä mitä ravintolisiä käytät ja suosittelet? On meinaan aikamoinen viidakko ja helposti jumittuu samoihin mitä on aina käyttänyt.

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: Lupaan tehdä postauksen käyttämistäni ravintolisistä piakkoin :) Olet oikeassa, sopivien/järkevien tuotteiden valinta lisäravinneviidakossa voi olla välillä hankalaa...

    VastaaPoista
  8. Varsinkin naisnäkökulma olisi erittäin tervetullut! Jään mielenkiinolla odottamaan. Kysyn vielä, että otatko itselleen valmennettavia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otan valmennettavia kyllä! Ohjaan ihmisiä jotka haluavat apua esim. painonhallinnassa, jotka kaipaavat enemmän tuloksia salitreeneissä tai joilla kisatavoitteita. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä sähköpostitse :)

      Poista