sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Yhtä kohellusta :))

Minä olen niitä ihmisiä, jotka onnistuvat välillä sähläämään enemmän kuin tarpeeksi, ja tämä viikko on ollut taas yhtä säätämistä...välillä sitä todella toivoisi olevansa järjestelmällisempi monen asian suhteen, mutta ainakaan ei tule arjessa tylsää, kun onnistuu itsekkin luomaan siihen niin paljon hässäkkää ja jälkikäteen omille virheille pystyy kyllä hymyilemään :)

Vaikka olen joissain asioissa ylisuorittaja, ja löytyy minusta perfektionistin vikaakin, niin silti pystyn onneksi nauramaan itselleni. Oma huumorintajuni on ehkä hieman sarkastista ja kovaa, pikemminkin tulee omista puutteista ja virheistä tehtyä itse pilkkaa tavalla, joka ei aina aukea kaikille...huumorin kautta on helppo käsitellä vaikeampiakin asioita, ja onneksi minulla muutamia ystäviä joiden kanssa voi kovinkin sanankääntein käsitellä elämänsä eri käänteitä ja yhdessä nauraa pahimmillekkin tilanteille.

Yksi tälläinen ihminen on rakas ystäväni Terhi...tämän viikon lopun sain taas olla Terhillä yökylässä kun reissasin Kouvolaan. Ihanaa kun ei tarvi miettiä yhtään, miten muotoilee asiat, toinen ymmärtää itseironiani hämmentymättä :) Korvaamatonta on myös se, että majoituksen lisäksi sain Terhin autokuskiksi, kun ajelin Kouvolaan kesärenkailla ja talvi "jotenkin yllätti"...lisäksi ryöstin perheen toisen auton lainaksi, jotta pääsin takaisin kotiin Tampereelle. Nyt oma auto nököttää kesäkumeissa Terhin pihamaalla odottaen noutajaa...maanantaina siis ajo takaisin talvirenkaiden kera, jotta saan tuon oman autoni alle...syvääkin syvempi huokaus. Tyhmästä päästä kärsii taas...

Tällä viikolla on tullut käytettyä kunnioitettava määrä tunteja auton ratissa, on ajeltu väliä Tampere-Kouvola-Lahti-Tampere taas enemmän kuin tarpeeksi...omat treenit on sovitettu sitten sopiviin rakoihin tilanteen mukaan. Alkuviikon ehdin paiskoa menemään kahtakin treeniä päivässä, loppuviikon tuli jumppailtua vain kerran päivässä. Kokonaisuutena kuitenkin yllättävän tehokas treeniviikko!

Alkuviikosta tuli tehtyä takajalat, selkä ja olkapäät kaksi kertaa päivässä, ja isolla volyymilla. Jalkajumppa etenkin karkasi allekirjoittaneelta hieman käsistä, toistoja tuli taas tuolle päivälle noin 1000, ja kävely oli hieman jäykähköä muutaman päivän tuon jälkeen :D Mutta kun treeni kulkee, mieli on korkealla, niin mitä sitä nyt rajoittamaan...olen kuitenkin välttynyt vammoilta ja nivelkivuilta kuuntelemalla kehoani, pitkään aikaan ei ole ollut "epäterveitä" kiputiloja missään. Sitä osaa valita nykyään liikkeet niin, että ainankin minimoi vammat, eikä silti tarvitse tinkiä treenin intensiteetistä.

Keskiviikkona kävimme asuntoja katsomassa Lahdessa, samalla reissulla kävimme treenaamassa Kuntokeskus K&M:llä. Koutajoen Samulin sali on varustetasoltaan huippuluokkaa, uusia laitteita tuli taas kokeiltua ja hyvät treenit saimmekin Sampon kanssa tehtyä. Itse heiluttelin pikku siimakädet pumppiin tuolla ;) Tuolla tuleekin jatkossa käytyä enemmän, kun muuttaa Lahteen, sali on syystä kilpailijoiden suosiossa, sen verran hyvin Samuli on suunnitellut laitehankinnat, että vaativampikin treenaaja saa satavarmana tuolla treenit tehtyä!Loppuviikon treenit tulikin tehtyä Kouvolassa. Majoitusvastaavani Terhi sai valita yhdessä treenattavat lihasryhmät, joten olkapäät ja kädet saivat yhdessä kyytiä. Sain Terhin pahoinvoimaan käsitreenissä, mikä hieman hymyilytti, kyllä pienemmästäkin lihasryhmästä voi saada todella raskaan kun pistää tuulemaan...tosin Terhiä ei varmaan lohduttanut se, että minulle nuo treenit olivat kevyitä, koska tein ne ylimääräisinä pumppailuina, omat raskaat olkapäätreenini (x2) ja käsitreenini olin tehnyt juuri kierrossa aiemmin :D

Tänään illalla vielä yhteistreeni sisareni kanssa, ohjelmassa takareisi/ahteri/pohje...isolla volyymillä mennään vielä tuokin treeni, huomisesta alkaen treeni muuttuu voimapainoitteisemmaksi taas.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti