sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kisamenestystä :)

Tällä hetkellä on kyllä ilo seurata, kuinka suomalaiset lajin edustajat menestyvät maailmalla! Mitalisijoja sijojen perään kisa toisensa jälkeen :))

Valmentajani Salla Kauranen sijoittui upeasti Arnold Amateur-kilpailussa naisten kehonrakennuksessa kolmanneksi kovassa sarjassa! Onittelut Sallalle jälleen kerran menestyksestä arvokisoissa!Ja nyt Kati Alander sijoittui toiseksi Arnold Pro Figuressa, aivan uskomattoman hieno saavutus, onnittelut myös Katille! Itselläni on koko ajan ollut sellainen kutina, että Alanderin kohdalla vain taivas on rajana, menestys on varmasti taattu myös jatkossa! Huh, tällä hetkellä suomalaiset jyräävät kyllä lajissa kuin lajissa maailmalla ja lujaa!


Kuten päivitystahdista voi huomata, edelleen täällä pitää kiirettä...uuden asunnon etsiminen on ollut yllättävän työläs projekti, ajeleminen näyttöjen perässä on ollut todella rasittavaa...tällä viikolla olen ollut kaksi vuorokautta kotona, muut päivät reissannut niin Kouvolassa kuin Lahdessakin, yöpynyt ystävillä ja yrittänyt saada miljoona asiaa hoidettua...

Hyvänä puolena tässä voisi pitää sitä, että saan nähdä rauhassa ystäviäni kun majoitun milloin kenellekkin, onneksi minulla niin ihanan kärsivällisiä ystäviä, että yöpaikka löytyy aina tarvittaessa :) Tällä viikolla majoitusvastaavina toimivat ysäväni Terhi sekä Tolosen Laura ja Rauli. Kiitos loistavasta huolenpidosta!
Jospa kohta löytyisi sopiva uusi asunto meille, saisin uudet työt aloitettua ja arjen rauhoittumaan...

Treenit sujuvat hyvin :) Välillä painan kahtakin treeniä päivässä, näin ei ketuta jos kiireen keskellä joudun jättämään myös välipäiviä...nyt mennään tilanteen ja aikataulujen mukaan, treenimäärät ovat kuitenkin pysyneet koko ajan edelleen suurina. Tällä treenikierrolla nostin raskaiden toistojen määrää, vuorokaudessa tuli lihasryhmästä riippuen kovia toistoja 500-1000, eli todella isolla volyymilla mentiin. Kipukynnystä joutui venyttämään kyllä noiden treenien aikana, hyvin osui ja upposi ja ruho olikin aika tukossa hetken. Lihaskipu muistutti jo tulehdusmaista tilaa, mutta nyt alkaa olla jo palautunut olo,seuraava kierto onkin hillitympi.

Palautuminen ei tällä hetkellä jää ainankaan ruoasta kiinni, sen verran hyvin tulee tankattua :D Ruokakaupassa käyminen on yhä aina yhtä riemastuttava kokemus, joka kerta on kuin törmäisi vanhoihin hyviin ystäviin, kun vastaan tulee ruoka-aineita (herkkuja), joiden olemassaolon ehti jo miltei unohtaa ;)
Tällä hetkellä suurin herkku ovat erilaiset kuivatut hedelmät ja pähkinät, namskis...

Nyt käydään pyörähtämässä Sampon kanssa Stockmannin Hulluilla Päivillä ( jo valmiiksi ahdistaa mahdollinen ryysis...) ja illalla vielä olkapääjumppaa ja elokuviin...

Huomenna taas uudet treenikuviot ja tekniikat käyttöön, tällä hetkellä kyllä tekeminen todella rennon mielekästä, paineetonta treenaamista ilman, että se tuntuu millään lailla suorittamiselta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti