tiistai 27. maaliskuuta 2012

Olkapääjumppaa

Kuva: Teemu Leppänen


Seuraavassa muutama treenivideo, testaillaan uutta kameraa, en ole ihan vielä sinut noiden kameran asetusten kanssa...

Tällä hetkellä siis treenissä vaihtuvat tekniikat ja toistomäärät aina yhden kierron jälkeen, huomenna alkaa triplasarjaviikko, luvassa siis tuskallista hapotusta pikku lihoille...

Ruokavalion myötä treenimotivaatiokin toki noussut taas huippuunsa, pientä siistiytymistä -tai toiveajattelua-  havaittavissa, paino pudonnut hieman. Eiköhän kohta ala näyttää taas "omalta itseltään", viihdyn kyllä paljon paremmin vähemmissä rasvoissa. Moni kisaaja lajin parissa puhuu paljon siitä, kuinka kisadieetin aikana vartalo ei tunnu omalta, kuinka olo on naisellisempi pehmeämpänä. Itse en koe noin, saan olla aika rapsakka, ennenkuin se häiritsisi itseäni tai tuntuisi vieraalta...

Tällä viikolla olisi tarkoitus ottaa vähän valokuviakin kuvaaja Teemu Leppäsen kanssa. Teemu lupasi ystävällisesti tutustua tuohon uuteen kameraan ja kokeilla eri säätöjä. Hyvät kuvat ovat toimiva seurantamittari fysiikan ja kunnon etenemisestä.

Mutta, nyt iltapalarahkaa syömään, nyt onkin poikkeuksellisesti aika jäätävä nälkä! On tullut sählättyä niin paljon kaikkea päivän aikana, että on huomaamattaan tullut kuluttaneeksi energiavarantoja..
Loistavaa treeniviikon jalkoa kaikille :))


4 kommenttia:

 1. Enpäs ole ennen nähnyt takaolkapäitä tehtävän tuollaiselle tekniikalla jolla teet ekassa videossa! Onko se bongattu jostain vai itse löydetty? Vois itekin testailla kunhan salille taas pääsen. Takaolkapäihin tuskin voi koskaan saada liian hyvä tuntumaa ;)

  Kiva kun perustit myös sisustusblogin! Sulla on mielettömän ihana koti. Ilmeisesti teet sisustuksia myös muille? Jossakin vaiheessa vois meilläkin olla tarvetta ulkopuoliseen apuun ;)

  VastaaPoista
 2. Moi Johanna!

  Kiitos hyvästä blogista!

  Alempi olkapäätreeni näyttää mielenkiintoiselta, miten jalat on aseteltu?

  Itse olen tavoitteellisesti treenannut kolmisen kuukautta, ja painoa on tullut n.4kg eikä tuloksiakaan ole vielä havaittavissa.

  Ruokailu sujuu pääpiirteittäin hyvin, eli hiilaria, proteiinia ja rasvaa löytyy. En eksrasyö ja pidän ateriat pieninä niin kuin myös väliajat, ettei koskaan maha murise. Mutta en tiedä onko "ongelmana" juuri ruokailu vai treenit että tuntuu siltä kuin mitään ei tapahtuisi ja paino tuntuu vain nousevan?

  Vinkkejä amatöörille?

  -Mimmu :)

  VastaaPoista
 3. Jonna; ekan videon olkapäävariaatio jostain jenkkisivustoilta joskus bongattu. Kulma noin, että penkki on suht pystyssä, menee myös sivuolkaan, tarkoituksella. Kulmausta muuttamalla siirtelen tuota enemmän takaolalle tarvittaessa.
  Kiva liike viimeistelyyn, saan vähän rentoutettua noita yliaktiivisia epäkkäitäni ja fiilisteltyä rauhassa kuminauhamaisella tuntumalla :)

  Kiitos kommentistasisustusblogin suhteen :)) Kyllä, teen sisustuksia myös muille, eli jos tulee ajankohtaiseksi, ota ihmeessä yhteyttä!


  Mimmu: Mukava,jos blogista olet löytänyt apuja :)
  Alempi olkapääliike facepull (löytyy googlettamalla paljon kuvia/videoita).

  Näin netin kautta on vaikea neuvoa kehityksen suhteen, mutta tarkista rehellisesti, että kaikki kehityksen edellytykset ovat olemassa:
  -riittävän kovaa progressiivista treeniä systemaattisella ohjelmalla
  -ruokavalio; määrät, laatu, ruoka-ajat jne.
  -riittävä lepo ja palautuminen.

  Ei lihasmassan hankinta kuitenkaan ole loppujen lopuksi kovin monimutkaista,mutta hidasta se kyllä on, etenkin naisella Eli tämä vaatii ennen kaikkea kärsivällisyyttä! Kovasti tsemppiä ja jaksamista, pidä vain tavoitteet kirkkaana mielessä :))

  VastaaPoista
 4. Moi Jonna,
  Kiitos tsempistä! Ruokapäiväkirjaa pidän, katson että saan hiilareita ja proteiinia varsinkin lounaalla. Yleensä suhahdan suoraan töistä salille, joten illallinen jää treenin jälkeisiin ruokailuun.
  Olen nyt huomannut että rasvanmäärä on suht vähäinen eli pitää sitä lisätä mukaan.
  Saliohjelma on 4-jakoinen sillä periaatteella että joka kierroksella lisään enemmän painoa niin että viimeinen on maksimissa. Mutta toivottavasti tällä tuloksia syntyy :)

  Kiitos sinulla ja tsemppiä myös! :)

  VastaaPoista