torstai 22. maaliskuuta 2012

Mieletöntä säheltämistä :D

Kevät tulee, aurinko paistaa, tuntuu että pitäisi tehdä niin vimmatusti kaikenlaista, mutta kun vuorokauden tunnit eivät muka riitä :)) Eli viime ajat ovat olleet aikamoista koheltamista, on niin paljon kaikkea mitä haluaisi tehdä, mutta aika ei riitä kaikkeen...olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että minun olisi syytä harkita jotain ajankäyttökurssia, niin tehokkaasti onnistun aina kuluttamaan nämä päivät ja aina on ihan yhtä monta hommaa tekemättä vaikka yrittää rientää miten...

Salilla tämä ylipirteys on toki hyvästä, useamman viikon putki takana suorastaan loistavia treenejä, touhusta nauttii taas sellaisella rennolla sykkeellä...viime kierto meni ohjelman mukaan volyymillä, itselleni todella mieluinen tapa treenata, nyt tämä kierto tehdään selkeämpiä lyhyempiä sarjoja, seuraava setti ohjelman mukaan taas ihan eri metodein...olen pitänyt uudesta treeniohjelmastani todella paljon, on motivoivaa kun on selkeät ohjeet aina kullekin viikolle.

Tänään ohjelmassa oli rinta/olkapää. Rintatreeni on aina ollut sellainen, että ei vaan nappaa, ei millään...tänään sain kuitenkin muokattua treeniä niin, että homma toimi ja sen jälkeen sai vielä olkapäitäkin pumppailtua hyvin, eli olen todella tyytyväinen itseeni! Huomenna pääsenkin jalkajumpan pariin = viikon kohokohta, eli sitä odotellessa!


Kunto siistiytyy pikkuhiljaa, se toki nostaa myös osaltaan mielialaa. Elopaino yhä ennätyslukemissa, mutta yritän vakuutella itselleni, että ei kaikki se paino voi pelkkää ihraa ja nestettä olla. kyllä siinä on lihastakin oltava -positiivinen ajattelu kunniaan :) Etenkin kun jalat ovat yhä ihan siistit, etenkin etureisi melko vähissä rasvoissa, toivon, että dieettiä ei tarvitse niivittää yhtä pitkälle kuin viimeeksi jos tuo alakroppa ei laahaisi perässä...no, sen näkee sitten, tällä hetkellä olen niin rento koko prosessin suhteen, että hämmästelen sitä itsekkin...Viime viikonloppuna tuli rentouduttua hyvässä seurassa, ystävämme Toloset olivat yökylässä ja kävimme katsomassa stand up-esitystä. Se naurun määrä lisäsi varmasti elinikää reippaasti, oli todella hyvä esitys, vatsalihakset olivat hellinä nauramisesta seuraavana päivänä.

Laura, Ronald ja minä ;)

Tuleva viikonloppu pitää sisällään useamman ystävän luona kyläilyä, kimppatreenejä, lastenkutsuja jne. eli mukava viikonloppu tulossa!

Ai niin, aloitin muuten myös sisustusblogin, linkki siihen sivun reunassa...sisustushöpinät kun alkoivat valloittaa alaa täällä treeniblogissa,niin ehkä on hyvä varata oma kanava noille pohdinnoille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti