torstai 7. huhtikuuta 2011

:)

Kuluva viikko alkoi parhaissa mahdollisissa merkeissä kun sain treeniseuraksi maanantaina valmentajan takareisipainoitteiseen jalkatreeniin. Tehtiin pidempiä n. 15 toiston sarjoja ihan hyvällä tempolla - tai siis minä olin ihan kuoleman kielissä ja kerrankin treenatessa syke nousi mukavasti, valkku joutui varmaan jarruttelemaan normaali treenitempoaan :D Sain tehdä kaikkia uusia liikkeitä, tuloksena todella hyvä keskitetty tuntuma reiden takaosassa. Jalan takaosa vieläkin osumaa saaneen oloinen, toivottavasti huomena kintut jo suostuvat yhteistyöhön kun luvassa etureisipainoitteinen setti...

Niskat ja vasen olkapää yhä kipeä, hierottu jo kerran tällä viikolla, ja hierotaan vielä toistamiseen huomenna. Yläkroppatreenit olenkin tehnyt vielä tämänkin viikon kevyesti pumppaillen. Silti mieliala yllättävän korkealla taas, kyllä tämä tästä lähtee sujumaan :) Voipahan hyvällä omallatunnolla sitten painaa täysillä kun on saanut hetken palautua.

Tänään ohjelmassa oli selkätreeni, taas kokeilin muutamia uusia liikkeitä. Se hyvä kevyemmässä treenissä on, että voi käyttää aikaa erilaiseen testailuun ja tunnusteluun, perustreenissä haluaa vain suoraviivaisesti painaa menemään.En nyt kirjaa liikkeitä ja painoja kuluneista treeneistä kun ne tuollaista pumppailua, päivitän jumppia yksityiskohtaisemmin kun niissä taas logiikkaa :))

Hyvää mieltä ja mukavaa viikon jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti