sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Käsipäivää...

Tänään suuntasin pitkästä aikaa Kausalaan Ravilinnan kuntosalille, valmentajani Teemun ja Teemun vaimon Mirkkan kanssa. Ohjelmassa pikku kätösten kevyttä pumppailua. Treenin ohessa lupauduin kuvattavaksi, Ruokoniemen Raine halusi testata valokuvaamista salilla joten jumppailun lomassa toimin "mallina". Todella kivoja kuvia tulikin, kiitos kuvaajalle! Tällä hetkellähän kunnossa menossa tämä "massan huipentuma", lupauduin kuvattavaksi jatkossakin, ja kunhan dieetti pääsee alulle niin on mukavampi ottaa kuvia kun on siistimmässä kunnossa.
Tämä viikko treenien osalta siis ollut aika yhdentekevä, eilen jätin jopa kokonaan olkapäätreenin tekemättä, annoin yläkropalle aikaa palautua vähän. Toivon todella, että ensi viikosta alkaa parempi, eheämpi treenijakso taas...mitä pidempään rikkonaista, sen vaikeampi taas henkisesti keräillä itseään kasaan.

Kanavoin eilen kaiken ketutuksen kerrankin fiksusti, reippaana maalasin olohuoneen seinät ja lakkasin muutaman huonakalun uudella sävyllä :)

Seurasin viikonlopun aikana mielenkiinnolla Jyväskylän kilpailujen tuloksia ja tuomarilinjauksia. Marie Silmäri joka voitti BF masterssit oli kyllä ihan jäätävän upeassa kunnossa! Kuten olen aiemminkin täällä todennut, luokissa aina ne enemmän massaa omaavat naiset miellyttävät omaa silmää eniten. Ja Marien massoihin on allekirjoittaneella vielä reilusti matkaa, eli se piristi ainankin, että treeneissä ei tarvitse ruveta "himmailemaan" :))

Mutta, huomena uusi päivä, uusi treeni :)) Olen PÄÄTTÄNYT että siitä tulee hyvä viikko joka vie kohti tavoitteita!

5 kommenttia:

 1. Olet kyllä mahtavassa kunnossa, ihana kroppa! Täältä kyllä saa aina motivaatiota :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tiina, mukava jos näistä päivityksistä saa motivaatiota :)

  VastaaPoista
 3. "Siistimässä kunnossa" siehän oot ihan järkyttävän hyvässä kunnossa :)ihan älyttömän hienot lihakset sulla!

  VastaaPoista
 4. Komppaan muita ja että olet hyvin kuvauksellinen kohde, että antaa kameran vaan laulaa :)

  VastaaPoista
 5. Henna; omasta mielestäni voisin aina kyllä olla "siistimmässä" kunossa :D Mutta kiitos kovasti!!

  Sampe; Heh, kiitos :) Ei ole kyllä aiemmin minuun liitetty adjektiivia kuvauksellinen, Laaksosen Timon sain aiemmin kuvauksissa huokailemaan syvään kun en yhtään osaa olla kameran edessä :D Tosin tässäkin pitää vain treenata, jottei tunne oloaan kiusaantuneeksi kun joku häärii ympärillä kameran kanssa...

  VastaaPoista