lauantai 16. huhtikuuta 2011

Puuhastelua salilla ja kotona

Flunssa ei hellittänyt loppuviikostakaan, joten tein treenit kevyemmin.
Selkätreenissä olo oli vetämätön, hengittäminen oli tosi tuskaista kun olo oli niin tukkoinen. Tein treenin ihan lyhyesti, koettaen välttää hengästymistä...omasta mielestäni treeni oli ihan kevyttä ylläpitopiiperrystä, mutta kun vertasin treenipainoja aiempiin, niin hups...tuli sittenkin ehkä ihan tyydyttävä treeni noin vahingossa.

Osan liikkeistä tein supereina, osan ihan paikkaharjoituksina. Sarjassamme päämäärätöntä puuhastelua taas :D

Liikeparina
Alaspainallus, talja: 50kg, 3 x 8-10
Kapea veto ristikkäistaljassa, istuen lattialla: 100kg, 3 x 10

Liikeparina
Ylätalja leveällä, eteen: 75kg, 3 x 10
Ylätalja leveällä taakse, istuen nurinpäin: 55kg, 3 x 6

Kapea veto
70kg 3 x 10

Leauanveto, kapea ote
BW, 3 x 7

Cross over
35kg, 3 x 12

Ohessa muutama kuva parin viikon takaisesta treenistä :)



Toki olen käynyt pumppailemassa kevyesti myös olkapäitä ja reisiä, kokonaisia ylimääräisiä vapaapäiviä ei ole onneksi tarvinut pitää kuin muutama.

Ottaen huomioon, että pari viikkoa on mennyt tavallaan käteen, kun ei ole päässyt puuhastelemaan keskittyneesti ilman häiriötekijöitä, olen yllättävän rauhallinen. Hoen vain itselleni, että onpahan kroppa saanut palautua ainakin välillä, hyvällä omallatunnolla voi treenata lujaa sitten kun on taas iskussa. Ja jos jotain hyviä puolia haluaa hakea, niin parempihan se nyt on sairastella mielummin kuin dieetillä...


Tämän päivän olen käyttänyt tehokkaasti käydessä läpi vaatehuonettani...Tulevan kesän joutuu aloittamaan vähän harvemmalla vaatevalikoimalla kun elopainoa kertynyt sen verran, että osa kesävaatteista ei kerta kaikkiaan veny päälle. Tosin loppukesästä ne toivottavasti sujahtavat päälle kevyesti, eli pois ei tullut heitettyä paljoakaan tavaraa. Odotan niin kesän tuloa ja sitä, että pääsee ulkoiluttamaan kaikkia kenkiä ja hameita :)) Talvella kun pukeutumista määräävät käytännölliset seikat esteettisiä enemmän...




4 kommenttia:

 1. Toi on kyllä todella laadukas toi Ravilinnan sali. Tsemejä treeneihin , hyvältä näyttää !!!

  VastaaPoista
 2. Johanna Johanna, ei saa mennä kipeänä salille. Se parantuminen vain juoksee joka kerta kauemmas, kun menet treenaamaan puolikuntosena, jälkitaudeista puhumattakaan. Teet enemmän hallaa kuin hyötyä itsellesi kun menet kipeänä salille.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi; Tuo Ravilinnan sali on kyllä huippuhyvä! Mukava kun sinne pääsee kortilla silloin jos kotisali kiinni. Kiitos paljon tsemppaamisesta :))

  Marika; Niin...enhän saisi kyllä puolikuntoisena treenata, oikeasaa olet. Tässä käy vielä se perinteinen, eli tyhmästä päästä kärsii koko ruumis :D Treenaaminen on se helppo osuus tässä projektissa, treenaamatta jättäminen pirun vaikeaa...Hmmm, uskallankohan päivittää tuota tämän päivän käsitreeniä lainkaan tänne :D Mutta olen jo paljon terveempi, oikeasti!

  VastaaPoista
 4. oijoi mitkä kenkäkokoelmat!! =)
  ihanaa kun tulee kesä <3

  itekii reenailin vähän kipeenä tossa joku aika sitte.. vaikka ties että se on typerää ni pakko sinne salille oli vaan änkeä!

  VastaaPoista