sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Kaikenlaista noitumista...

Viikko taas takana...tämä viikko onkin ollut treenirintamalla vähän rikkonaisempi. Alkuviikosta käynti taas kiropraktikolla, olkapääkipujen yhdeksi syyksi onkin paikannettu ihan jumissa oleva serratus. Koko kroppa ilmeisesti muutenkin poikkeuksellisen napakassa jännitteessä, vasemmalla puolella hermostollista heikkoutta jne. eli hyvin pyyhkii ;) Pitää panostaa vain kehonhuoltoon entistä enemmän.

Tänään valmentajan kanssa keskustelu ensi vuoden kilpailuista. Kilpaileminen päätettiin nyt siirtää suosiolla ensi syksyyn, ehtii yrittää rakentaa fysiikkaa vielä rauhassa eikä koko ensi vuosi mene dieetillä. Kyllähän tämä vaatii taas vähän henkistä sulattelua...nyt vähän ruokavaliota ja treenejä muutettiin, niin löytyisi motivaatio taas tekemisiin.

Onneksi ensi viikonlopuksi karkaan Tampereelle...luvassa samanhenkisten ja motivoivien ihmisten tapaamisia, henkisiä akkuja saa taas ladattua pitkäksi aikaa! Odotan viikonloppua kovasti!

Tällä viikolla piti treenien lomassa myös valmistella tallin lasten Halloween-viikonloppua....jep, ollaan vähän myöhässä tuossa, mutta noita tapahtumia pitää aina vähän jaksottaa alueen muiden seurojen tapahtumien kanssa, ettei kaikilla satu kilpailut samalle päivälle. Eli luvassa oli kaksi päivää erilaisien ratsastuskilpailuiden vetämistä, lisäksi lasten pukuratsastusta, ratsastusleikkejä jne...viikolla näversin marsipaanista halloween-aiheisia hahmoja kaikkien leivonnaisten koristeiksi, siitä onkin taas aikaa kun on viimeeksi tullut tehtyä mitään leivontajuttuja.


Viikonloppu tulikin viettetyä sitten noidaksi pukeutuneena lasten iloksi...Olen seuramme nuorisovastaava ja lasten kanssa tekeminen on kyllä palkitsevaa ja mukavia tapahtumiahan nuo, mutta kyllä nyt on aivan uupunut olo...Eli nyt pitääkin suosiolla käydä iltapalalle ja kömpiä nukkumaan.

Oikein mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti