perjantai 5. marraskuuta 2010

Pohdintaa...

Tämän viikon teemana ovatkin olleet sääntömuutokset body fitness-tulokassarjoihin ensi vuodelle...
Nythän tulokassarjoja onkin kaksi, kevään lisäksi toinen luokka syksyllä. Alunperinhän oli siis tarkoitus yrittää kilpailla keväällä, sen kilpailun jälkeen olisi voinut rauhassa miettiä jatkoa. No, nyt saattaisi uusien sääntöjen myötä olla kuitenkin jäkevämpi käyttää talvi lihasmassan hankkimiseen, siihen, että yrittää rakentaa fysiikkaa vielä edes jonkinlaiseen kuosiin ennen dieettiä, ja kisata sitten syksyllä...pää on ollut ihan pyörällä, kun on puntaroinut vaihtoehtoja, vaikea latautua henkisesti mahdolliseen uuteen aikatauluun ja suunnitelmaan. Eniten ärsyttää ajatus, että joutuu ehkä sinnittelemään talven vielä näin pehmeässä kunnossa, olen niin odottanut, että saisi alkaa kuorimaan ylimääräistä rasvavarantoa pois...

Olen ollut ihan uupunut koko viikon asian pyörittelystä, treenit sujuneet kaikkea muuta kuin mallikkaasti...onneksi tänä viikonloppuna piristystä kun tulee treenireissu Lahteen Annukan kanssa :) On aina mukava käydä treenaamassa uusilla saleilla!

Koska stressikerroin on ollut taas tämän viikon jokseenkin korkealla, olen lohduttanut itseäni mussuttamalla erinäisiä herkkuja, olen mm. ihan koukussa Linkosuon Ruissipseihin, joita voisi tunkea napaan ihan rajattomasti :) Kun ollaan pehmeitä, ollaan pehmeitä antaumuksella ja panostetaan siihen huolellisella napostelulla varsinaisten aterioiden välissä!


Image

Ja kun viikko on treenirintamalla siis ollut aikas vaisu kun on ollut niin paljon mietittävää, ei ole tullut paljon kuvailtuakaan. Liitän tähän tosi tyylikkään videonpätkän viime viikon jalkatreenistä, arkistojen helmiä tämäkin...tavallaan ;) Pitää viikonloppuna taltioida tekemisiään vähän ahkerammin...

4 kommenttia:

 1. Ootko kokeillu tota ojennusta pienemmillä painoilla ja niin, et peppu pysyy kiinni penkissä? Itse ainakin saan niin paremman tuntuman.

  VastaaPoista
 2. Jep, jep.. että koko pakka käytössä :-D Täälläkin odotetaan huomista innolla!

  -Annukka

  VastaaPoista
 3. Toivoisin että näkisin sut keväällä kisoissa, olet nyt jo hyvässä kunnossa. Treenikin näyttää sujuvan hyvin! Tsemiä sulle jatkossakin!

  VastaaPoista
 4. Annukka; Pitäähän sitä käydä agressioita purkamassa aina johonkin, tuo reidenojennuslaitteen pakan heilutteleminen käy siihen aika mainiosti :)

  Ja ensimmäiselle kysyjälle: kyllä teen tuota ojennusta myös pienemmillä painoilla, tykkään tehdä sitä esim. ilman käsien tukea, kädet reiden päällä, sitten kun hyytyy niin kahvoista kiinni ja heiluttelee vielä loppuun. Mutta pidän myös tuosta isommalla painolla tekemisestä, yleensä teen ensin pitkiä sarjoja reidenojennusta; lämmittelen etureiden ja polvet, sitten hack-kyykky, sitten takaisin reidenojennukseen jossa muutama raskas sarja ja loppuun taas muutama pidempi sarja pumpaten kevyemmällä...kaiken tuon väkertämisen toivoisi muokkaavan siimiksiä jotenkin ;)


  Toiselle anonyymille; Itsehän on aina tosi kriittinen kunnon puolesta, kovasti työtä on vielä tehtävä jonkinlaisen symmetrian tavoittelemiseksi...kiitos vain tsempistä, se tulee tarpeeseen kyllä!

  VastaaPoista