maanantai 22. marraskuuta 2010

Kevyempi treeniviikko

No niin, viime viikkoina tullut vähän harvempaan tahtiin päiviteltyä blogia...ihan siitä johtuen, että eipä tässä ole ollut juurikaan mitään tajunnan räjäyttävää kerrottavaakaan. Viime viikon treenasin vähän kevyemmin. Etukäteen odotin, että hermorakenteelle se olisi käynyt raskaasti, mutta yllättävän kivuttomastihan tuo meni.

Tein treenien alkuun n.20min aerobisen kuntopyörällä, kuuntelin musiikkia ja sain ladattua fiilistä itse treeniin, jotka teinkin viikon ajan selvästi pienemmillä painoilla, pidemmillä sarjoilla ja lyhyemmillä palautuksilla. Etureisille ja selälle jopa pidin tuosta tekniikasta, olkapäätreenissä ko. pumppailu tahtoi käydä epäkkäisiin ja käsitreenissä joudun muutenkin nyt tekemään rauhallisemmin kun seurailen ärtynyttä hauista...

Valmentaja hieroi viime viikolla pelkkää vasenta kättä, availi sieltä löytyviä lukemattomia kireitä kohtia, tällä viikolla pitäisi hierotuttaa selkää. Viikon verran syön nyt buranaa, viime kuurista onkin jo aikaa, toivottavasti tuo käsi tuosta asettuu.

Lauantai-iltapäivästä suunnattiin Outin kanssa sitten kohti Tamperetta odotetulle "henkiselle hermolomalle". La kävimme Wolffilla treenaamassa, heiluttelin kevyesti siis olkapäitä. Olkapäätreeni helppo tehdä vieraammilla saleilla, käsipainot ja ristikkäistalja samat kaikkialla, helppo päästä perustreeniin kiinni, ei mene aikaa laitteiden säätöjen ja sarjapainojen etsimiseen.

Sunnuntaina pyörähdettiin kahvilla Kirjovaaran pariskunnan kanssa, kiitos seurasta :) Sitten kevyttä shoppailua ja illaksi taas Wolffille jossa oli sovittu treenit Mielosen Niinan kanssa. Kevyesti siis jatkoin treenilinjalla, pumppailin käsiä. Niinan kanssa tuli puheeksi joitain kilpailuihin liittyviä käytännön seikkoja, joista tosiaan on vaikea jutella kenenkään kanssa kotonapäin, täällä kun ei juurikaan fitness-kilpailijoita. Eli hyödyllinen reissu monessa mielessä :)

Ohessa pakollinen saliräpsy ( Niinalla lehmän hermot kun suostuu kärsivällisesti kuvattavaksi ). Tämä niin hauska kun näytän niin narukäsi kääpiöltä Niinan rinnalla, yritti se kovasti neuvoa poseerauksissa, mutta kun ei  ole hallussa niin ei ole :D :D


Salin jälkeen vielä syömään Outin kanssa ja ehtipä siinä ennen kotiinlähtöä sisareni, joka kampaaja/maskeeraaja, liimailla vähän lisäräpsyttimiä minulle ja Outille...kaikkeen sitä tuleekin käytettyä aikaa, nyt yksi asia lisää johon jää koukkuun. Kotimatka sujuikin sitten yötä myöten, onneksi paluumatkalla tiet olivat miltei tyhjät, pääsi vähän rivakammin kotiin kuin menomatkalla...

Wolffilta tulee muuten hamstrattua aina kasapäin erimakuisia OhYeah!-proteiinipatukoita, ovat ihan törkeän hyvänmakuisia!
Joutui kotimatkalla autossa mussuttamaan muutaman ( ihan vain ettei katabolia pääsisi iskemään...), loput annoin Outille ja saan niitä säännöstellysti itselleni sieltä, muuten tämä menossa oleva kunnon siistiminen muuttuu nopeasti hallitsettomaksi massakaudeksi ;)

Tänään oli vähän väsynyt olo, mutta reippaana tyttönä kävin tekemässä jalkoja aamusta. Eiköhän tämäkin viikko taas tästä lähde käyntiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti