sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Toiminnantäyteinen viikonloppu

Eilen olikin todella hauska ja kiireinen päivä :) Ensin ajelin päivällä Lahteen, Kuntokeskus K&M:lle, jossa Annukan kanssa yhteistreenit. Vuorossa tällä kertaa olkapäät. Annukalta sainkin uuden hyvän liikkeen olkapäätreeniin, liikevalikoimaa kun itsellä tuntuvat rajoittavan aina kaiken asteiset jumitukset ja pienemmät vammat, niin sitä on aina ihan fiiliksissä jos löytyy uusia liikkeitä joissa hyvä tuntuma eikä ylimääräistä kolotusta :D Tuli samalla höpötettyä kisajuttuja, body fitness-sääntömuutokset pitävät mukavasti jännityksessä, jokohan kaikki muutokset ensi vuodelle olisivat jo tässä? ;)Illalla olikin sitten luvassa rentoutumista ja hyvää ruokaa hyvässä seurassa, kun ohjelmassa oli sekä ratsastustallimme ja seuramme yhdistetyt pikkujoulut, sekä tutun tyttöporukan pikkujoulut. Illaksi pistin siis ruokavalion hetkeksi syrjään, nautin hyvästä ruoasta. Alkoholia tosin ei tullut juotua yhtään, toimin mielummin kuskina. Seuraavana päivänä kuitenkin treenit odottamassa ja muutenkin humalahakuinen juominen ei vain tunnu kovin viihdyttävältä...punaviini hyvässä seurassa iltaa istuessa tai muutama siideri menee kyllä joskus, mutta yhä useammin tulee pitäydyttyä ihan vesi ja light limsa linjalla...Keskityin siis rauhassa illan aikana pikemminkin tuohon syömäpuoleen :D


Alkuillasta siis talliporukan kanssa ensin keilausta ja sitten ruokailua pitkän kaavan mukaan Amarillossa...Kuvia tuli räpsittyä seurueestamme illan aikana enemmänkin, mutta ne eivät ihan julkaisukelpoisia :D Meillä töissä kyllä todella hyvä porukka, mukava päästä viettämään yhteistä aikaa myös tallin ulkopuolella.

Sitten ajelin vielä Mirkkalle istumaan tyttöjen kanssa- ja syömään lisää, totta kai - ja loppuillasta koko porukan kanssa ravintolaan.


Tässä rakkaimpia ystäviäni, Mirkka ja Teemu...Team Eloranta on ollut monella tapaa ihan korvaamaton, saan kiittää valmennuksen, lihashuollon ja ruokavalion lisäsi heitä myös henkisestä motivoinnista ja kannustuksesta <3 Onni on kyllä hyvät ystävät...


Tänään sitten pirteänä salille käsitreenin pariin...liekö edellisen illan hyvällä tankkauksella ollut osuutta, mutta päivän treeni oli yksi parhaita taas pitkään aikaan! Otin ojentajille pudotussarjoja, hauiksen tein ihan suorilla sarjoilla. Lopputuloksena todella hyvä tunne molemmissa lihasryhmissä. Pukuhuoneessa tulikin pieni ongelma, kun yritin pukea vaatteita päälle treenin jälkeen, ja aina kun yritin ojentaa käsiä suoraksi pujottaakseni ne puseron hihoihin, ojentaja nappasi kramppiin...tovin jouduin taistelemaan saadakseni puettua, hetken huvittuneena mietin, joudunko hakemaan salin puolelta apujoukkoja ko. operaatioon, niin "kädetön" fiilis oli...eli hyvä päätös hyvälle viikolle!!! Henkiset akut täynnä taas monella tavalla =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti