sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Viikkokuulumiset

Taas on viikko vierähtänyt! Nykyään päivät ja viikot katoavat johonkin ihan huomaamatta, päivät menevät touhutessa niin montaa asiaa, että ei anakaan pääse tylsistymään :)

Meillä eletään nyt "lapsiperheen" arkea koiravauvan kanssa, päivät on rytmitettävä tarkemmin, ettei pikkuinen ole liikaa yksin kotona -tai onhan sillä tavallaan seuraa, vanhempi koira joka ei vieläkään ole lämmennyt tuulokkaalle - se kun kuorsaa ja röhisee, varastaa lelut ja hyppii päälle, vähemmästäkin hermo menee. Ihan pienenpientä lämpenemistä - henkistä väsymistä - on kyllä nähtävissä, ihan 24/7 ei jaksa pennulle näyttää hapaita, eli kyllä tämä tästä vielä iloksi muutuu ;)

Mulkosilmä ja Isopää...rakkailla lapsilla on monta nimeä...

Tämä viikko on myös mennyt leipoessa proteiinileionnaisia, onnistumisprosenti alkaa olla jo huipussaan, ja uusin leipomus syrjäyttää suosikkilistalla miltei aina edelliset listan kärkisijoja pitävät, namskis! Viimeisimpänä pyöräytin omenapiirakkaa, proteiini pipareita ja FUDGEA joka on NIIIIIIIIIN hyvää...seuraavaksi otan työn alle suolaiset leivonnaiset, katsotaan miten niiden proteiinipitoisuuksia ja ravintoarvoja saisi parannettua :)

PROTEIINI-KARPALO-PÄHKINÄ FUDGE


Sen lisäksi, että olen kitaani ahtanut leivonnaisia, olen käynyt treenaamassakin kyllä. Tämä viikko ei intensiteetiltään ihan kaikkein paras. Tavallaan onnistunut kierto, treenipainoissa pystyi kevyesti ennätystuloksiin puhtaasti monissa liikkeissä, mutta tuntuma lihaksessa ei ollut niin keskittynyt kuin joskus aiemmin...Jalkaprässissä heiluttelin ilman varmistajaa kevyesti yli kolmella sataa sarjoja, pystypunnerrus eteen smithissä istuen ilman selkänojaa 45kg, ylätalja vipuvarsikoneessa 110kg, eli ihan kivasti sai lykkiä painoja -kiitos fudge - mutta keskittyneisyys ei silti mitään huippuluokkaa. Ensi viikolla sitten ajatus paremmin mukaan toivottavasti!


2 kommenttia:

  1. Ohjetta tuolle fudgelle..? näyttää ainakin tosi hyvälle! :)

    -Senja.

    VastaaPoista
  2. Juu, ohjetta kaipaisin minäkin! :) t. Tita

    VastaaPoista