sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Perhekoko kasvoi :)

Eilen vihdoin saime kotiin uuden perheenjäsenemme, ranskanbuldoggineiti Dominican...Kasvattajan nimivalinta on varmaan tullut ihan syystä, sen verran luupää tuo neiti on. Aiempi koiramme Viivi on jo NIIN KYPSÄ uuteen pikkusiskoonsa, joka häiriköi sitä herkeämättä!Eilen neitiä kävivät jo katsomassa ystävämme Noora ja Juha Huhtala, sekä Tolosen Laura ja Rauli, ja kyllähän tuo sulatti kaikkien sydämet, niin koominen tapaus pentu on...Arki on nyt jonkin aikaa rytmitettävä tarkemmin totta kai, työvuorot pyrittävä limittämään, jotta kotona koirat eivät joudu olemaan pitkiä aikoja yksin, mutta eiköhän tähän löydy rutiinit helpolla.

Tämä viikko on muutenkin ollut yhtä hulina ja täynnä käänteitä, eipä kay ainakaan arki tylsäksi ei...

Alkuviikosta ehdin Kouvolassa pitkästä aikaa tekemään yhteistreenin hyvän ystäväni ja yhteistyökumppanini Terhin kanssa. Ohjelmassa olkapäät :)) Hyvä treeni tulikin, myös yksi ennätys liikkeessä : pystypunnerruksessa seisten smithissä 50kg ja pitkää sarjaa rauhallisilla toistoilla puristaen :) Kyllä tuo aina piristää, kun huomaa voimatasoissa nousua / tekniikoissa parantumista.


Terhin kanssa yhteistyö on ollut hauskaa ja palkitsevaa, jatkossa luvassa uusia tuulia toistemme vahvuuksia hyödyntäen :))
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti