perjantai 9. elokuuta 2013

Kisakatsomoon tällä kertaa :)

Kohta starttaa auto kohti Jyväskylää, tällä kertaa saakin nautiskella kisoista ihan katsomon puolelta - kaksi edellistä vuotta onkin oltu Jyväskylässä lauteilla itse :D Jyväskylä on oma henkilökohtainen lemppari kilpailupaikoista, hyviä muistoja!

Ihana tavata taas kaikkia tuttavia lajin parista! Lavalla onkin paljon ystäviä tänä vuonna ja katsomossa tulee varmasti jännitettyä lähes samalla tavalla kuin omaa suoritusta aiemmin. Todella mielenkiintoisia line uppeja luvassa! Tämän kauden aikana pitää vähän tunnustella omia fiiliksiä kilpailemisen suhteen, mitkä ovat omat resurssit ensi vuotta ajatellen...päätöksiä pitää tehdä kuitenkin piakkoin.
Pitäisi treffata Sallaa, katsastaa tilanne. Mikäli en kiireen keskellä ole kehittynyt, mitä sitä suotta siinä tapauksessa mennä lavalle. Kyllähän kaikilla varmasti ajatuksena aina esitellä jollain tavalla parempi kokonaisuus kilpailu kilpailulta...

Kulunut viikko on ollut aika säätämistä, kun Jyväskylän viikonlopun vuoksi on yrittänyt kiriä treenirytmiä, valmistellut asiakkaiden projekteja ja tehnyt työtunteja sisään, jotta viikonloppumatka olisi mahdollinen...

Jumppailtu on, siellä täällä, missä on ehtinyt. Syömiset ovat puolestaan olleet mitä sattuu, ihan ajanpuutteen vuoksi on ollut todella hankala saada riittävät kalorit alas. No, on tässä vararavintoa sen verran, ettei ihan heti kuihdu kyllä, eli tuo pieni miinuksilla olo oli varmaan pikemminkin tervetullutta.


Mutta, nyt haistelemaan Jan Tanan tuoksua ja kisatunnelmiin :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti