sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Uusia tuulia :)

Ihana, motivoiva viikko takana :)) Vaikka viikko oli kevyin aikoihin -kaksi treenivapaata viikolle, mikä on kyllä ennenkuulumatonta- niin silti kokonaisuudessaan kaikki on sujunut mukavasti. Alkuviikosta päälle yrittänyt flunssa menikin ohi aika kivuttomasti, tuolloin maltoin kerrankin levätä rauhassa ja kroppa kiitti hengähdystauosta kyllä...

Torstaina reissasimme Helsinkiin, jossa tapaaminen uuden valmentajan kanssa. Tällä hetkellä olo tuntuukin kevyeltä ja odotan innolla muutoksia ruokavalioon ja treeniohjelmaan! Tarkoitus on vielä muutama viikko ottaa aavistuksen rennommin, silti ruokavalion mukaan syöden, mutta yksi vapaampi syömäpäivä viikossa. Maaliskuun puolessa välissä alkaakin dieetti toden teolla :)) Lähtökunto on kuulemma hyvä, mutta molemmat olimme pitkän dieetin kannalla ja dieetin aloittaminen ajoissa mahdollistaa sen, että saan ottaa toukokuussa viikon rennommin, kun lähdemme New Yorkiin katsomaan pro-kilpailuja...Sen jälkeen taas dieetti jatkuu...Kevät on siis näillä näkymin täynnä paljon mielenkiintoista ja hauskaa ohjelmaa!

Punttitreeneistä joudun ottamaan jatkossa ohjelmaan yhden vapaapäivän viikossa, tuolloin voin kyllä käydä tekemässä aerobisen (intervallina) ja vaikka venyttelemässä, eli se kuullostaa hyvältä kyllä, jopa tälläisen ylisuorittajan mielestä kuin minä, joka on tottunut nyt juoksemaan puntilla yli tarpeenkin...

Tämä tälläinen pikapäivitys, loistavaa tulevaa viikkoa kaikille :))

2 kommenttia:

 1. No kyllä todellakin näyttää hyvältä *kateus* ! :) Mähän tunnen itseni laiskamadoksi, kun mulla on kaksi liikuntavapaata viikossa :o mutta valmentajan ohjeilla mennään ;) Tosin, kröhöm, me painimme vähän eri sarjoissa :D ehkä joku kaunis päivä itsekin olen tuossa kunnossa ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista :)) Kyllä tällä hetkellä kunto on pehmeämpi yläkropasta kuin aikoihin, eli ne kaksi punttia päivässä ovat tulleet kyllä tarpeeseen ;)

  En tiedä onko "liiasta" tekemisestä hyötyä vai haittaa, mutta kun oli elämäntilanne jossa oli mahdollista jumppailla enemmän ja motivaatio oli kohdallaan, niin näin on menty jonkin aikaa...Nyt sitten tekemisestä -ja lepäämisestä- tulee järjestelmällisempää, mikä toki pitkällä tähtäimellä ihan tarpeen!

  Hyvältä näyttää kunto ja fysiikka sielläkin, kovasti tsemppiä treeneihin jatkossakin! Ja en kyllä tod. paini eri sarjassa kenenkään kanssa, viime dieetti omalla kohdalla näytti sen, että vaikka näyttäisi miten muhkulle tässä vaiheessa, niin kun se kaikki läski kuoritaan pois, jäljelle jää yllättävän vähän...huokaus :) Vielä kun on näin pitkä, niin lavalla on pelkkää rimpulaa kättä ja jalkaa, siihen kun lisätään se esiintymisjännityksen tuoma "peura ajovaloissa"-efekti, niin se ei ole nätti näky ;)

  No ok, hieman karrikoin tuota, mutta todellisuudessa kuvat eivät kerro kyllä mitään siitä, miltä lopulta näyttää esim. lavalla, eli ei ainankaan kannata kenenkään masentua verratessaan itseään toisiin!

  Eli pidetään kaikki mieli korkealla, painetaan punttia niin pirusti ja tulosta tulee pikkuhiljaa, varmasti! :))

  VastaaPoista