perjantai 17. helmikuuta 2012

Reissaamista ja treeniä...

Kuluneen viikon teema onkin ollut ystävien tapaaminen. Ensin sain yökylään erään hyvän ystäväni kauempaa jota en ollutkaan nähnyt vähään aikaan. Oli ihana vaihtaa kuulumisia ja viettää aikaa yhdessä pitkästä aikaa!
Vierailun jälkeen lähdinkin itse tien päälle, alkuviikon kyläilin ystävieni luona useammassa paikassa, eli viikon aloitus piti sisällään paljon hyviä keskusteluja, naurua ja rentoutumista :)) Kiitos ystävilleni, jotka ovat kyllä elämäni rikkaus!

Reissatessa toki ehti treenaamaankin, minähän raahaan aina matkoillani salikassia mukana. Treenirytmissä pysyminen on fyysisen hyvinvoinnin lisäksi osa henkistä puolta, mieli lepää kaikella tavalla, kun saa pidettyä treeneistä kiinni. Kävimme ystäväni Huhtalan Nooran kanssa jumpilla Kuntokeskus Ykkösellä, sekä Kuusankosken Kunto-Mekassa. Tuli treenattua loppujen lopuksi miltei koko kroppa yhdessä, puolin ja toisin tuli esiteltyä ja testattua uusia treeniliikkeitä, eli antoisa reissu myös tässä mielessä :))

Kotiin päästyäni alkoikin elo tiukasti uuden ruokavalion ja treeniohjelman mukaan. Syön nyt moninkerroin enemmän hiilareita kun aiemmin, odotan mielenkiinnolla miltä kroppa ja treenit alkavat tuntua tuon muutoksen jälkeen. Elopaino nyt 15kg enemmän kuin esim.kisoja edeltävänä päivänä kun olin tyhjä, onhan tuossa kiloja, mutta itse ainakin uskon ja toivon, että ei tuo kaikki pelkkää laardia ole, sen verran raskaasti on kuitenkin treenattu ja silmämääräisesti kroppa ihan riittävän siisti. Aika näyttää mitä tästä sitten jää jäljelle :)

Treenikertoja on siis uuden ohjelman myötä nyt vähennetty hiukan, iltatreenit lähinnä aerobisia pari kertaa viikossa, tai aktiivista palautumista esim. venyttelyn muodossa. Tuo tarkoittaa siis, että päivän ainut punttitreeni on minun vain vedettävä sellaisella apinan raivolla, etten tule kaipaamaan kakkostreenejä päälle :D Ainakin eilen tuo onnistui loistavasti, Sampon kanssa saatiin todella kova jalkatreeni tehtyä :)) Totta kai kun yksittäisten treenikertojen määrä vähenee vähän, tulee niistä laajempia kokonaisuuksia, yhdessä treenissä on nyt enemmän työsarjoja...luvassa selkeät kierrot tekniikoille, spesilisaatiota selälle ja olkapäille, olen todella innoissani näistä uusista tuulista :))

3 kommenttia:

 1. Eipä uskois että painoa olisi tullut 15 kiloa kisapainoon. Hyvin se paino ainakin sulla jakaantuu ja taatusti siitä suuri osa lihasta! En muista oonko kysynyt mut tulitkos säkin nyt Sallan talliin? :)

  VastaaPoista
 2. Tuo 15kg toki kuullostaa aika suurelle painonnousulle, mutta se on tosiaan tasaisesti hyvin uponnut tähän varteen :D Olen kuitenkin niin pitkä, että se tasaa tuollaistakin kilomäärää...

  Nyt kisojen jälkeen alakroppa jäi aiempaa siistimmäksi, yläkroppa pehmeämmäksi, eli lopputuloksena rasvaa tosi tasaisesti. Toivon, että tuo auttaisi siihen, että dieetillä ei tarvitsisi enää niivittää yläkroppaa niin kasaan, jos jalat eivät olisi jäljessä tällä kertaa...no, aika näyttää :))

  Ja kyllä, Salla on uusi valmentajani :) Olen todella onnellinen tästä mahdollisuudesta, Salla ihan huipputyyppi ja ammattitaitohan on Sallalla huippuluokkaa! Motivaatio on kyllä allekirjoittaneella huipussaan kun pääsee toteuttamaan uusia kuvioita :D

  VastaaPoista
 3. Jep, kyllä sama määrä näyttää vähän erilaiselta mun 163cm kropassa :D Vai olinkahn viimeks kutistunut vielä lisää..

  15kg ei oo kuule mitään verrattuna siihen mitä mun kroppa tällä hetkellä kantaa :D Huh, saattaa olla olo vähän erilainen sit kun kaikki tää paino on saatu pois. En malta odottaa!

  Teretulemast Sallan tiimiin! Salla on aivan loistava tyyppi ja häneltä kyllä löytyy neuvot ja ohjeet tilanteeseen kuin tilanteeseen :) En malta odottaa aika kun pääsen taas diettaamaan Sallan ohjeilla!

  VastaaPoista