sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Keskittynyttä puurtamista

Loppuviikko on mennyt treenatessa KOVAA. Ainahan sitä toki yrittää räpiköidä parhaansa mukaa, mutta kun nyt mennään uuden ohjelman mukaan on jostain löytynyt isompi vaihde taas päälle...tekemisen meininki on ollut kohdallaan, ja olen rikkonut useammassa liikkeessä henkilökohtaiset ennätykseni :)) Tämä kierto suoria sarjoja, seassa hyvin lyhyitä sarjojakin, joten on saanut keskittyä joka liikkeeseen ja toistoon rauhassa - ja olenkin ollut aivan poikki joka treenin jälkeen...

Sali kulkee siis hyvin, motivaatio korkealla, mutta treenin jälkeen iskee aina ihan armoton väsymys...en pysy hereillä millään ja simahdan kotona heti päikkäreille. Sampo sitten herättelee syömään ja kakkostreenille (aerobista tai lihashuoltoa, venyttelyä tms. ). Eli Pro meininkiä, treeni, ruokaa, päikkärit, ruokaa, treeni :D

En käsitä tätä uupumusta, yötkin nukun todella sikeästi vaikka päivällä olisin jo ollut unten mailla, omituista miten kroppa vain vaatii jostain syystä unta...ja koska treenit kulkevat hyvin, mieli on muuten pirteä, ei tämä miltään ylikunnolta tai väsymykseltä muuten tunnu...no, ehkä tämä tasoittuu tästä kohta :)

Hiilareita on nyt reilummin, ehkä se voi näin aluksi väsyttää, mene ja tiedä...haukotus...

Nyt lähdemme elokuviin, pakkaan sinne mukaan rahkan pähkinöillä ja myslillä, nam! Rahka ja Pepsi Maxia ja ehkä en kaihoten tuijottele vierustovereiden karkkipusseja...ehkä...

Huomenna ohjelman mukainen vapaapäivä puntista, käyn pyöräyttämässä aerobisen ja venyttelemässä ja tiistaina taas homma jatkuu rinta/olkapäätreenillä. Oikein hyvää ja tehokasta alkavaa treeniviikkoa myös teille kaikille lukijoille, palaillaan!

5 kommenttia:

 1. Sulla on todellinen pro-meininki :D. Nauti ja nuku, kun siihen on mahdollisuus. Nimim. kateellinen
  Ja vielä, mitä pähkinöitä sä sinne rahkan sekaan laitat?

  VastaaPoista
 2. Terhi; tämä nyt on niin järjetöntä puuhastelua välillä ettei mitään rajaa :D Ja välillä epäilee itsekkin, että saako tässä silti mitään aikaan...huokaus...

  Ja rahkan sekaan laitan nyt mantelirouhetta, namskis! Nyt kun ruoka menee taas vaa'an kautta, niin noin saa 25g pähkinöitä riittämään aika pitkälle kun se on rouheena :))

  VastaaPoista
 3. Hei, olen sinun blogiasi seurannut ja kirjoitat tosi kivasti, kiitos siitä!! Mutta olen tässä miettinyt että oletko saanut niin hyvät sponsorit ettei sinun tarvitse käydä töissä vai kuinka mahdollistat 2 treeniä per päivä ja vielä elätät itsesi jollain tavoin?

  Kivaa kevättä sinne ja tsemppiä treeneihoin!

  VastaaPoista
 4. Hei Johanna! olen erilaisia kilpalajeja harrastanut parikymppinen tytsy jklstä ja olen kiinnostunut bikinifitneksen harrastamisesta. Ajattelin kysyä sinulta että missä sitä voisi täällä harrastaa ja mitä kaikkea tarvitsen sitä varten? valmentajan, treeniohjelman? itsestäni tuntuu että tarvitsisin jonku valmentajan tapaisen.. toivottavasti osaat vastata :)

  VastaaPoista
 5. Heippa :) Tuota tuota, itse en kyllä ole ihan bikini-fitneksen saralla asiantuntija, mutta itse toimisin seuraavalla tavalla:

  IFBB:stä saat varmasti kysymällä yhteystiedot henkilölle,joka tällä hetkellä vastaa lajista. Liitto järjestää hyviä leirejä ym. joihin kannattaa ehdottomasti osallistua, mikäli kisaaminen kiinnostaa. Leireillä saa arvokasta palautetta, ja tutustuu muihin tyttöihin.

  Mikäli ajatus kilpailemisesta tuntuu omalta, hanki ehdottomasti valmentaja. Riittävää fysiikkaa/kisakuntoa on mahdoton saada ilman ammattitaitoista apua. Valmistautuminen treeniohjelmineen pitkä prosessi, eli kannattaa lähteä liikkeelle ajoissa!

  Kovasti tsemppiä treeneihin ja tuleviin mahdollisiin kisoihin :))

  VastaaPoista