perjantai 30. heinäkuuta 2010

Road Trip Summer 2010

Kesälomalla kuuluu toki myös reissata :) Laaksosen Timon kanssa oli sovittu valokuvauksia, joten ystäväni Hannan kannsa yhdistettiin reissuun myös muutaman päivän mökkeilyä ja veneilyä Jämsässä. Uskomaton määrä tavaraa tuli pakattua mukaan mökkireissulle, tottakai kaikki oli ihan ehdottoman välttämätöntä ja tarpeellista ;) On varmaan ihan normaalia pakata mukaan esim. kymmenet erilaiset korkokengät?

Muutama päivä oltiin Tampereella. Lomareissullakaan en voinut jättää treenejä väliin, ja kävimmekin Wolffilla treenaamassa Kirjovaaran Sampon kanssa. Ihan mieletön sali kyllä, tahtoo tuonne toistekin! Selkälaitteissa sai todella hyvän tuntuman, ja kun treeniä pääsi näyttämään ulkopuoliselle jolta sai vinkkejä liikeratoihin, niin treenit olivat oikein onnistuneet. Kiitos vain Sampolle :)

Jämsässä ehti hetken rentoutuakkin treenien lomassa, tuli syötyä -ja juotua- ihan hyvin ;)

Treenaamassa kävin useampana päivänä Gym Keskikeholla Timon kanssa, jaloille - näille onnettomille rimppakintuille- sain hyviä vinkkejä, täytyy tahkota niitä nyt ihan täysillä ensi kevättä kohti...Saatiin valokuvattuakin ja tehtyä treenivideota, eli mukavan täysiä päiviä.

Voitto Vuosaarelta sain myös apua asentoharjoituksiin kilpailuja varten. Noissa asennoissa ja esiintymisessä ylipäätään riittääkin töitä, luojalle kiitos jokaisesta kuukaudesta joka vielä matkaa kisoihin...ehkä tämä tästä...

On mukava kyllä kierrellä kotisalinkin ulkopuolella välillä ja tavata alan ihmisiä. Vastaan on tullut todella ihania persoonia, jotka pyynteettömästi ovat tarjonneet apua ja kannustaneet projektissa. Se on ollut korvaamatonta, kiitos kaikille siis siitä!

Ohessa muutama Timon valokuva kyseiseltä reissulta :) Timo on uskomattoman mukava ihminen, ja rauhallisesta luonteesta on kyllä etua kun yrittää saada minusta edes jonkunlaisia otoksia...en ole todellakaan kovin fotogeneettinen saati rento kuvattava ;)
1 kommentti:

  1. Silti on hienoa jos pikkuhiljaa alat nähdä itseäsi meidän muiden silmin ja muistaa että kuvistahan näkee valitettavasti vain ulkokuoren...

    VastaaPoista