maanantai 3. kesäkuuta 2013

Selkätreeniä

Tänään tuplatreenipäivä, vuorossa selkä :) Nämä kahden treenin päivät ovat kyllä parhautta, kakkostreenin aikana pääsee aina rennosti kikkailemaan ja kokeilemaan eri kulmia ja lliikkeitä, kun tarkoitus on vain pumppailla kohdelihas loppuun.

Aamusta kävimme treenaamassa Sampon kanssa raskaamman perustreenin. Salilla oli jo aamusta todella kuuma, ja vaikka välillä tuntuu, että happi loppuu on tuntuma lihaksessa kyllä näin lämpimällä hyvä :)
Liikkeinä ylätaljaa leveällä vipuvarsikoneessa, tuossa pystyy tekemään jo hyvin sarjaa yli sadalla kilolla, kunhan joku ensin auttaa minut penkille alas noiden painojen kanssa :D Perään t-tankosoutua leveällä otteella, kapea veto ylätaljassa, kulmasoutu taljassa ja ylatalja lapiokahvalla.

Illasta sali oli tupaten täynnä, ja kaikilla näytti olevan totta kai selkäpäivä. No, muokkasin pelisuunnitelmaa kun sain valloitettua ristikkäisaljan ja teinkin koko treenin siinä. Hyvä pumppitreeni tulikin, vaihtelu on aina hyvästä. Liikkeinä oli alaspainallus tangolla, facepull tangolla, kulmasoutu yhdellä kädellä, alataljasoutu viritelmä, latsiveto polviltaan, lisää kulmasoutua eri kulmavariaatiolla...

Selkä tosiaan on ollut yksi painopisteistä treenissä jonkun aikaa, ja itse aikakin näkisin kehitystä tulleen. Selkä on paksumpi, takaolkapää on selkeämpi, selässä enemmän ulottuvuutta kuin ennen. Hyvä :) Kohta pitää muuttaa treenijakoa ja pistää kiertävät spesilitaatio viikot, nykyinen treenirytmi aika armoton ja osalle lihasryhmiä joutuu antamaan kohta vähän höllää...

Viikonloppuna motivaattorina salillamme Kuntokeskus K&M:llä kävi Nicole Wilkins :) Pitihän tuosta napata taas kuva...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti