sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Narukäsille kyytiä :))

Eilen tuli poikkeuksellisesti treenattua käsiä, jotka nykyään jätän suosiolla ohjelmasta pois. Onnistuin kotona venytellessä niksauttamaan jotenkin niskan jumiin, joten se rajoitti hieman varsinaisen treeniohjelman noudattamista, joten tein sitten kädet :))

En ihan täydellä teholla treenannut, huomaa kyllä, että treenistä puutuu se kunnon vire, kun on työn alla lihasryhmä, jonka kasvua pitäisi rajoittaa...ei siitä hirveästi fiiliksiä saa vaikka yrittäisi. Kuitenkin oli kiva huomata, että voimatasot ovat pysyneet hyvinä, vaikka kädet ovat olleet jonkin aikaa jo "vapaalla" kovista treeneistä.

Hauiskäännössä mutkatangolla tuli oma ennätys, 30kg + tanko = n. 37kg? Tuolla meni sujuvasti ja ihan siististi 4 x 8-10. Tuo piristi hieman :D

Treeni meni jotenkin näin:

Superina:
Ojentajapunnerrus talja       4x10
Ojentajapunnerrus köysi     4x10

Kapea penkkipunnerrus     4x10 ( 40kg )

Hauis mutkatangolla           4x8-10
Hauis scott yhdellä kädellä 4x12-15
Hauis hammer                   4x10-12


Muutama viime päivä onkin mennyt leivontahommissa treenien lomassa :) Leivontamopo karkasi käsistä ja meillä onkin jääkääppi täyttynyt proteiinileivonnaisista. Toista vuorokautta tuli elettyä leivonnaisten myötä lähes pelkällä FAST Puddingilla ja leivontaproteiineilla...ei niin, että se olisi tehnyt kyllä yhtään tiukkaa, sen verran herkullisia tuotoksia tuli kehiteltyä, namskis!


Muoks ;) Koska Bloggeri ei anna vieläkään vastata kysymyksiin normaalisrt, kirjoittelen pyydetyn pannarin ohjetta tässä:

1 kananmuna
145g valkuaisia
20g FAST mustikka-vanilija pudding
hiven ruususuolaa

-Koko mössö sekaisin, hetki turvoten. Hauduta paistinpannulla hiljalleen, itse jätän hieman "hyllyväksi" en halua, että seos kypsyy kokonaan. Pikainen käännös, pinta kiinni toiselta puolelta nopeasti ja lautaselle.
Sivele päälle hieman kookosöljyä ja ripottele mustikat + halutessasi stevia-jauhetta. Pistele poskeen :))

2 kommenttia:

  1. Voi noita käpäliä, tahtoo samanmoiset :) Ei kait se auta kuin jumpata, jumpata ja jumpata :D

    VastaaPoista
  2. hei haluutko kertoa ton mustikkaproteiinipiirakan reseptin?:)

    VastaaPoista