tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet haasteet :)Taas uusi vuosi aloitettu :) Vuoden vaihtumista olimme juhlistamassa Kouvolassa, ystävillämme Elorannan Teemulla ja Mirkkalla. Iltaa oli istumassa useampi pariskunta, osalla lapsia. Kyllähän kaikki tälläiset juhlapyhät ovat jollain lailla merkityksellisempiä, kun saa seurata lasten riemua, skoolata limsalla vuoden vaihtumisen kunniaksi rakkaan kummitytön kanssa jne...eli hauska ilta, mukava tapa startata kuluvaan vuoteen!

Tämä vuosi tuo uusia haasteita monella tapaa. Omien treenien lisäksi saa treenauttaa nyt myös muita. Näin vuoden vaihtuessa aloitimme yhteistyön täällä Lahdessa Koutajoen Samulin kanssa. Muodostamme siis yhteisen valmennustiimin, minä, Sampo ja Samuli. Tarkoitus on keskittää PT-toimintaa Kuntokeskus K&M:lle, yhdistää voimavaroja ja tietotaitoa ja sitä kautta tarjota valmennettaville laadukasta PT-palvelua.Useampi silmäpari näkee aina enemmän kuin yksi, ja kun kaikki teemme kaikkemme jokaisen valmennettavan eteen, on valmennettavilla parhaat mahdolliset edellytykset saavuttaa tavoitteitaan, oli kyseessä sitten painonpudotus tai kilpalavat. Jokaisella meillä on omat vahvat osa-alueemme, ja valmennettavat voivat räätälöidä palvelun niin, että hyödyntävät näitä vahvuuksia haluamassaan suhteessa.

Eli palkitseva ja inspiroiva vuosi tulossa valmennettavien kanssa! On korvaamatonta pystyä tukemaan ja motivoimaan muita ihmisiä pyrkimyksissään terveellisempään elämään, löytämään työkaluja ja tekniikoita fysiikkansa kehittämiseen, rohkaista kilpailutavoitteissa jne. Omakin treeni saa uutta pontta muita treenauttaessa, kannustava ja motivoiva ilmapiiri on eräänlainen positiivinen kierre, joka ruokkii ja vahvistaa itseään :) Ilolla odotan siis,mitä tulevaisuus tuo tullessaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti