maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden viimeinen treenipäivitys :)

Pitkästä aikaa ihan perus treenipäivitystä :D
Käytiin aamupäivästä jumppaamassa K&M:llä, itse treenasin selkää. Ihan perussettiä, muutamia raskaampiakin suoria sarjoja, toistomäärät lyhyimmillään kuutosia, loppuun pumppaavampia pidempiä sarjoja. Hyvä tuntuma, ihan ok voimataso.

Kohta käyn tekemässä vielä päivän kakkostreenin selkää, nyt tarkoitus tehdä pidempiä sarjoja, huippusupistellen...eiköhän tuolla saa selän taas treenattua riittävän loppuun :D

Selkä on suosikkilihasryhmiäni, vaihtelen liikkeitä todella paljon, tuntuu, että miltei kaikki liikevariaatiot toimivat. Lähinnä välttelen liikkeitä, joissa epäkkäät aktivoituvat liikaa. Selkään saisi tulla vielä lisää leveyttä, ja yläselkään paksuutta, joten hommia on paiskittava. Mutta mikäs on tehdessä, kun se on motivoivaa ja mielekästä!

Treeni 1 tänään:

Ylätalja leveällä eteen, vipuvarsikoneessa   5 sarjaa, toistot 6-8, loppuun pari kevyempää sarjaa tunnustellen
Alaspainallus taljassa                                 4 sarjaa, toistot n.8
Latsiveto ristikkäistaljassa                          4 sarjaa, toistot n.8
Alatalja leveällä, lapiokahva                       3 sarjaa, toistot 6-8
Kulmasoutu ristikkäistaljassa                      3 sarjaa, toistot n. 8


1 kommentti:

  1. toistojen määrä 6-8 ? silläkö se selkä näyttääkin noin hyvältä (: ?? teetkö muissa lihasryhmissä yhtä pienillä toistoilla? itse olen 12 toistoa juntannut ja sehän tuntuisi olevan aivan liikaa, nyt olen pyrkinyt tuota 8 tekemään, onko niin että vähemmällä toistolla ja suuremmalla panolla saa lihaksen pumppiin ja vielä lopuksi pienentää painoa? teetkö selälle (ja muille lihasryhmille) paljon tiputuksia? onko tiputuksien hyvä olla aina treenin lopussa? Ihana blogi ja hyviä ajatuksia (: !!

    VastaaPoista