maanantai 18. heinäkuuta 2011

Ja taas tankkaillaan :)

Eli tänään on jälleen ollut viikottainen tankkauspäivä. Tällä kertaa olo ei ollut samalla tavalla totaalisen tyhjä kuin ennen viime tankkausta, eli on malttanut syödä ihan rauhassa tällä kertaa :) Edellisellä kerralla tuntui, että miltei hengen hädässä ahmi ylimääräiset hiilarit tarpeeseen...Edellisen tankkauksen jälkeisenä päivänä kroppa oli mukavalla tavalla paineinen, silti erottuvuus hyvä. Pari seuraavaa päivää meni aavistuksen pehmeämmän näköisenä, ja loppuviikosta taas kunto siistiytyi parempaan kuosiin kuin ennen tankkausta. Eli kaikki ok siis :)

Koko viime viikko meni paremmilla energioilla ja fiiliksillä. Treenit kulkivat taas tyydyttävästi, ei mitään elämää suurempaa hurmiota toki tässä vaiheessa enää, ennätyksiä ei juurikaan enää rikota, mutta ihan hyvällä sykkeellä ja tuntumalla kuitenkin. Kunto näyttäisi tosiaan nytkähtäneen taas hiukan eteenpäin, välillä jaksaa jo uskoa, että  tästä tuleekin jotain :)

Tänään kävin sovittamassa Biancanevessa kisabikinejä. Kengätkin on tilattu ja odottelen niitä saapuvaksi, eli käytännön asioita on saanut hoidettua myös pois alta.

Viime viikolla ehti treenaamisten ja syömisten ohessa viettää normaalia elämääkin, eli täällä Tampereella tuli pyörähdettyä Tammerfesteissä muutamana iltana. Käytiin Apulannan ja Doom Unitin keikoilla, molemmat keikat hyviä, ja tuollaiset tapahtumat irroittavat ajatukset hyvin pois salikuvioista.

Lisäksi olin valokuvauksissa Teemu Leppäsen ja Arto Santalan kuvattavana. Hauska päivä ja hyviä kuvia :D Kiitos vain kaikille mukana olleille!

Kuva: Teemu Leppänen

Kuva: Teemu Leppänen

Kuva: Arto Santala

Kuva: Arto Santala

Kuva: Arto Santala

Huomenna luvassa olkapäätreeniä ja asentoharjoituksia Mielosen Niinan kanssa. Asentoja olen nyt päättäväisesti yrittänyt treenata, selän levittäminen suurin yksittäinen haaste tällä hetkellä. Pitää saada paikkoja vähän venyteltyä/hierottua auki jotta lapojen levittäminen mahdollista. Olen ihan pokkana ottanut välillä asentoja myös treenin välissä, vaikka tunnen itseni silloin maailman suurimmaksi narsistiksi kun pullistelee peilille kanssatreenareiden keskellä, mutta asennoissa kun on vain saatava riittävästi toistoja alle...

Eli, viikko jatkuu taas tutulla treenisyklillä, samoilla kaloreilla, katsellaan miten homma etenee :))

7 kommenttia:

 1. Ihquja kuvia :) Ja mahtavaa, että Niina tulee jeesaamaan asennoissa! Go Johanna!!!-Outi-

  VastaaPoista
 2. Huh, onpa upeita kuvia ja upea kunto! Tuo viimeinen kuva on varsinkin niin HOT :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia! Ja huh huh tuota siun kuntoa!! Ei voi kun vaan kadehtien ihailla käsien ja selän massaa ja erottuvuutta. Itse en varmaan pääse tuollaiseen kireyteen edes kisoissa.

  Tsempit loppudieetille, fanitan sinua kyllä ihan täysillä!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia! Ja HD <3

  Hyvältä näyttää myös kunto menevän eteenpäin! Täällä päässä aivan innolla seuraan matkaasi kisoja kohti! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Great session! I like especially 1st and second photos.

  VastaaPoista
 6. Heippa hei! Kiitos kommenteista kuvista :) Pätevä valokuvaaja saa jopa minusta ihmisen näköisen :D Olen niin epäfotogeneettinen kuin vain voi olla :)) Yläkropan kireys kyllä ihan ok, se on geneettisesti aina suht' siisti, hauska nähdä näin kuvissa mitä sälää tuolta takaa löytyykään, alakroppa sitten oma lukunsa...

  Redek: Thanks for feedback :))

  VastaaPoista