sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

3.7.2011Tällä viikolla olen...

...sairastellut. Taas. Tällä hetkellä tuntuu, että sellaista pöpöä ei olekkaan, jota ei onnistuisi saamaan...eli alkuviikko meni yskiessä, ääni oli poissa jne. Nyt onneksi olo hiukan parempi :)

...sisustanut kotona :D Jotain puuhasteltavaa piti kehitellä kun joutui ottamaan muuten rauhallisemmin kun ei ollut ihan terve. Sain hankittua eteiseen pitkään haluamani peilin ja sitä myötä toki sisustus meni osin uusiksi muuallakin...tuo on taas sellainen lumipalloilmiö, kun hankkii jotain yhteen kohtaan, vaatii se jotain seurakseen muualle jne......kävin JUOKSEMASSA lyhyen lenkin loppuviikosta, minun aerobisella kunnollani se oli aika saavutus! Ihan mukavaa touhua tuo, vaikka lämmintä oli miltei 30 astetta. Koiran kunto loppui ennemmin kuin omistajansa, loppulenkki oli ohikulkijoiden mielestä epäilemättä huvittavaa seurattavaa kun narun perässä raahautuu päätä riiputtaen ja kieli ulkona pieni russeliraukka :D

...kävin noutamassa valmentajan perheineen lentokentältä, kun palasivat kuukauden Amerikan matkaltaan. Vaikka perhe Eloranta varmaan olisi lomaillut mielellään pidempäänkin, itsekkäästi olin kyllä onnellinen, että sain taas valkun seuraamaan dieettiä. Olinkin henkisesti siinä mielntilassa, että järjen ääni tulee kyllä omien tekemisten suhteen todella taas tarpeeseen!

...reissasin taas Tampereelle treenailemaan. Nyt pitää saada taas isompi vaihde päälle ja käyttää loppuaika tehokkaasti! Tänään käsijumppaa Wolffilla, treenin jälkeen kävin seuraamassa Jutta G:n ja yhden syksyn kilpailijan asentotreenejä. Aloitin omankin asentoharjoittelun samalla, nyt loppuviikkoina esiintymisen ja asentojen treenaaminen tuleekin ottaa ykkösprioriteetiksi...Jutta oli taas todella kannustava ja aiemmin päivällä vallinnut väsymys ja uskonpuute taas hetkeksi väistyivät.

...ja totta kai olen nauttinut lämmöstä täysillä :)) Olen kyllä ehdottomasti kesäihmisiä, lämmössä treenitkin sujuvat yleensä paremmin...

5 kommenttia:

 1. Wau, mistä tuollainen peili!? Ja mistä noinn upea mekko!?

  VastaaPoista
 2. Super Ihqu dieettiläinen, keep on going girl!!!
  -Outi-

  VastaaPoista
 3. Jonna; peili on Askosta, nuo kehykset ovat kyllä mielestäni makeat :)) Ja mekko on Sunny'sistä. Olen ihan koukussa tuohon vaateliikkeeseen <3 Ja kun olen taas täällä Tampereella niin tänään on taas pakko käydä penkomassa molemmat Sunny'sin liikkeet läpi :D

  Outi; <3 Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Moi Johanna.

  Asentojen treenaaminen on todella tärkeää ja mikä parasta, mitä enemmän jännittelet lihaksiasi sitä paremmaksi lihaserottuvuus kehossasi kasvaa.

  Salillakin sarjojen välissä kannattaa puristella ja jännitellä muskeleita, jotta sitten lohkeavat lavalla paremmin. Tsemiä dieetille!

  -Mika Nyyssölä

  VastaaPoista
 5. Mika; kiitos paljon kommentista :) Olet ihan oikeassa, että asentojen treenaaminen olisi tosiaan tärkeää, tuo esiintyminen muutenkin ehdottomasti itsellä se heikoin lenkki.

  Tuo pointti, että poseeraus/lihasten jännitteleminen parantaa erottuvuutta tuo lisää (kaivattua) motivaatiota asentotreeneihin, kiitos siitä! Kovasti tsemppiä ja hyviä treenejä myös sinne :))

  VastaaPoista