lauantai 12. heinäkuuta 2014

Kesä: valmennuksia, treeniä, perusarkea :)


Arkeen mahtuu onneksi välillä pieniä kevennyksiä, hemmottelua ja herkuttelua :)

Kohta kesä on jo puolessa välissä, mikä on ihan uskomatonta, aika karkaa käsistä...
Itse en pidä lainkaan varsinaista kesälomaa, muutaman päivän lomajaksoja kyllä. Alkusyksyksi varasimme ystäväni Niinan kanssa matkan Roomaan, tuolloin tarkoitus vain nautiskellä, rentoutua, syödä hyvin ja shoppailla :)Tämä kesä on kaikkiaan kiireisin aikoihin, mutta hyvällä tavalla. Rakastan työtäni, joten sen parissa aika vierähtää hyvin. Pitkästä aikaa tälle kesälle on kasaantunut myös useammat häät ja muita juhlia ja sosiaalisia rientoja. Vaikka päivät ovat välillä pitkiä, ja olen paikoin väsynyt, yleisesti ottaen hyvä motivaatio ja yleisfiilis kantaa eteenpäin hieman raskaampanakin päivänä.

Erään pidemmän päivän jälkeen välikuolema sohvalla Mulkkiksen kanssa...


Tulossa eräistä ihanista häistä :)  Kun päivät pitkät lantustaa salivermeissä, pieni siistiyminen on piristävää...


Olen treenannut säännöllisesti ja hyvällä motivaatiolla - kuten aina :) Ensimmäistä kertaa olen joutunut hieman keventämään treenirytmiäni, koska palautuminen takkuaa ulkoisten tekijöiden vuoksi. Tämä hieman kiristää hermoja, sillä olen tottunut siihen, että voin yleensä pitää hyvinkin korkeaa volyymiä treeneissäni. Ja koska pidän syömisestä sen verran, liikkuisin vastapainoksi mielelläni paljon ja nyt joudun olemaan tarkempi myös ravinnon suhteen liikuntamäärien pienen laskemisen vuoksi...

Onneksi tällä hetkellä, offseasonilla, treeni on muutenkin vapaampaa, kokeilevampaa, eli ei tässä varmaan suurta vahinkoa käy, vaikka hetken soveltaakin tekemisiä hieman :)  Treenaan yhä käytännössä päälihasryhmät kolmen päivän välein, pienemmillä lihasryhmillä teen paikko/kakkostreenejä väliin.

Treenien lisäksi koko alkukesän olen häärännyt keittiössä, ja kehitellyt uusia leopomuksia FASTin leivontatuotteista! Käytössä ovat olleet vanhat tutut tuotteet, pudding ja Cook, Cake & Bake proteiinit, sekä olen testannut tulevia uutuustuotteita. Nyt onkin tulossa ihan mielettömiä tuotteita leivontaan, odottakaahan vain :DMuutenkin olen innostunut ruanlaitosta enemmän kuin koskaan aiemmin, ja olenkin voinut hemmotella lähipiiriäni illallisilla :) Hyvä ruoka + hyvä seura = todella hyvä mieli!
Syksyn kisatkin lähestyvät kovaa vauhtia! Olen Kouvolassa käynyt opastamassa rakasta ystävääni, tyrmäävän kaunista Huhtalan Nooraa T-kävelyssä, ja se alkaakin olla hyvällä mallilla! Noora on tehnyt kovasti työtä, sovittanut kisadieetin kolmilapsisen perheen arkeen ( Nooralla ja miehellään Juhalla kotona sijaislapsia ), ja silti jaksaa olla aurinkoinen ja energinen. Kovasti tsemppiä ja jaksamista Nooralle dieetin loppuunkin!


Että tälläistä tänne kuuluu :)  Tänään onkin ohjelmassa tiimimme tiimipäivät/kesäpäivät: ensin armotonta treeniä iltapäivä, ja sitten porukan kanssa illaksi mökille syömään ja rentoutumaan :) Minulla vetovuorossa jalkatreeni...buahahhahhaa, jo etukäteen hieman vahingoniloista naurua, tästä tulee NIIIIIIIN tiukka päivä ryhmääni päässeille "onnekkaille"...

1 kommentti: