maanantai 21. huhtikuuta 2014

Lomailua :)

Viime viikolla sain nauttia harvinaisista vapaapäivistä kun olimme ystäväni Hannan kanssa muutaman päivän kaupunkilomalla. Ihana pieni irtiotto arjesta :) Hannan kanssa olimme viime keväänä Prahassa, nyt vuorossa Riika. Itse pidän Riikasta kovasti, Hannalle kaupunki oli uusi tuttavuus.

Hauskaa oli :) Hanna ystävistäni se, jonka kanssa olen reissannut ylivoimaisesti eniten, ja joka matkalla sattuu ja tapahtuu ja saa nauraa itsensä kipeäksi. Odotan mielenkiinnolla yhteisiä matkoja kun olemme vanhuksia, kun nytkin reissut ovat välillä yhtä säätöä, vaikkei dementia vielä vaivaa - ehkä :)

Lyhyesti: söimme...söimme vähän lisää...nauroimme, shoppailimme ja söimme. Eli huippuloma :)


                                         

Loppuviikosta ohjelmassa oli vielä luonani illanistujaiset, joihin tuli ystäviä eri elämän osa-alueilta. Osa vanhoja ystäviä, osa asiakkaita, joista on tullut ystäviä. Illan aikana tuli useampaan otteeseen mietittyä, kuinka kiitollinen olen näistä ihmisistä ympärilläni. Viime aikoina on tullut paljon tännekin postattua ystävyydestä, mutta hetki hetkeltä sitä arvostaa enemmän hyviä ihmissuhteita elämässään. En kaipaa ympärilleni suurta joukkoa ihmisiä, mutta jo muutama sydänystävä rikastuttaa elämää ja avartaa monella tavalla omaa ajatusmaailmaa.


Nythän minulla oli takana sitten elämäni pisin treenitauko, useampi viikko pelkkää lepoa ja porsastelua. Tänään paluu salille, ja jotta varmasti tuntuma olisi hyvä tauon jälkeen otin sitten vähän reilummalla kädellä latureita...EI ihan niitä fiksuimpia vetojani - tämäkään ;)  Kun leposyke oli 170, jouduin suosiolla pakkaamaan kamat kasaan ja lähtemään salilta kotiin :D No, huomenna vähän vähemmällä buustauksella taas takaisin...vaikka lepo vilpittömästi teki hyvää, ja ehdin kerrankin tosiaan viettämään aikaa kunnolla ystävien kanssa, niin viihdyn kyllä rutiineissanikin: treenien ja työn parissa.2 kommenttia:

 1. Moikka Johanna! :)

  Olisiko mahdollista saada postausta missä olisi kuvia sinusta ennen ns. fitness elämää? Miltä näytit, mitä teit ja olitko onnellinen? Ja sitten tästä nykyhetkestä ja esim. millainen ruokavaliosi on..? Mietityttää myös, miten kauan sinulla kesti rakentaa fysiikka, joka ns. kestää myös herkuttelua ja pidempiä lepotaukoja?

  Itse salaa haaveilen body fitness kropasta, mutta en tiedä voisinko ikinä elää niin kurinalaista elämää.. vaikka valintojahan se on.. :)

  VastaaPoista
 2. pakko sanoo että tätä sunki blogia on kyllä kiva lukea :) Vaikutat aina niin ihanan positiiviselta :). Eipä mulla muuta :D meinaakko muuten expoon tähdätä lavalle?

  -hanna-
  http://laihdutusmatka2014.blogspot.fi/

  VastaaPoista