sunnuntai 5. elokuuta 2012

Taas yksi dieettiviikko takana...



Niin ne viikot vain vähenevät, vaikka jossain vaiheessa tämä projekti tuntui puuduttavan pitkältä...
Alkuviikosta kunto siistiytyi selvästi, yläkroppa täyttyi edellisen viikonlopun hiilaritankkauksesta ja olo oli kaikinpuolin hyvä. Nyt loppuviikosta vihdoin on iskenyt fyysinen väsymys, jalat ovat olleet todella raskaat ja sitä on tallustellut ympäriinsä eräänlaisessa usvassa kun pää ei toimi. Tähän asti onkin jaksanut porskuttaa todella hyvin, eli pieni väsymys oli odotettavissakin jossain vaiheessa.



Muutama päivä sitten kävin Kuntokeskus Ykkösellä ohjaamassa Terhille selkätreenin. On mukava treenauttaa ihmistä, jolla on pitkä liikunnallinen tausta ja hyvä kehonhallinta sekä ymmärrystä lihaksiston toiminnasta. Liikkeissä ja tekniikoissa ei ollutkaan kuin pientä korjattavaa, ja asenne treenautettavalla on totisesti kohdallaan ja motivoitunut :)

Ehdinpä tapaamaan myös hyvää ystävääni Huhtalan Nooraa tuolla reissulla. Nooralla on luvassa taas muutama työntäyteinen viikonloppu kun hän toimii huoltajanani kilpailuissa viime vuoden tapaan. Nooran mies Juha puolestaan kaitsee kumppaniani Sampoa, joka myös kilpailee tuolloin kehonrakennuksessa, eli hyvissä käsissä ollaan molemmat :))

Ohessa jotain selkäliikkeitä videoituna, Terhi taltioi kun näytin liiketekniikoita, näenpähän itsekkin näistä videoista aina missä kunnossa tuo takaosa minusta on, niin rakenteen kuin kireydenkin osalta...




3 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää!! :) Oon niin kade tosta selästä ;) Tsempit viimeisille viikoille!

    VastaaPoista
  2. Terhi se taas kiittää ja kumartaa (minkä selästään taipuu) huippuohjauksesta :). Ihanaa, että jaksat auttaa muita, vaikka sulla on omakin projekti päällä. Mutta ainakin näin maallikon silmin sulla on palikat hyvällä mallilla, nimim. "hei sun selässä näkyy verisuonet ;)" Reipasta alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Maarit: kiitos kiitos :)) Se on sääli, ettei itse koskaan näe suoraan tuota selkää, joten nämä videot ovat itsestäni aina mielenkiintoisia...Tällä dieetillä olen tarkoituksella pitänyt nestettä yllä, reilusti suolaa koneeseen ja kreatiinia, ja kun on aiemmin yrittänyt olla pikemminkin mahd. kuiva niin nyt toki jännittää mitä tulee aikanaan löytymään tuolta alta kun nesteet poistaa...tämän vuoden fysiikkatavoite on vain se, etten olisi niin tyhjä...nähtäväksi jää...yläkroppa yrittää tyhjentää itsensä luontaisesti niin helposti...

    Terhi; <3 taas

    VastaaPoista