torstai 26. heinäkuuta 2012

Positiivisia päiviä :)

Kuluneen seitsemän päivän sisään on mahtunut paljon mukavaa :) Vaikka on pitänyt miltei väsymiseen asti kiirettä välillä, niin mieli on ollut korkealla. Tuon hyvän mielen ovat saaneet aikaan lukuisat ihmiset lähipiirissäni, ja yllättävät kädenojennukset heman kauempaakin. Tällä hetkellä tunnen olevani todella kiitollinen noille ihmisille, pienille teoille, jotka ovat antaneet silti todella paljon hyvää mieltä ja jaksamista.

Viime päivinä olen saanut useamman yllättävän yhteydenoton lajin kilpailijoilta, paljon tsemppiä ja jaksamisen toivotuksia. Olen ollut kiitollinen ja otettu siitä, että omien dieettien keskellä ihmisillä on halua kannustaa myös muita. Viimeeksi tänään sain sähköpostia eräältä kilpailijalta, joka niin koskettava, että puhkesin kyyneliin lukiessani sen puhelimestani salitreenin lomassa. Olen löytämässä -vihdoin- sen positiivisemman tekemisen vireen, enkä vähiten noiden kannustavien sanojen ja ystävieni tarjoaman tuen vuoksi.

Dieetti ei ole missään vaiheessa tuntunut ruumiillisesti yhtään raskaalta, päinvastoin. Päänuppi on sen sijaan välillä kovilla kun kritisoi itseään niin ankarasti ja vahvuuksien löytäminen on välillä ollut työn takana. Nyt mielen on alkanut vallita sellainen "me" henki noiden ihanien kilpasiskojen ansiosta. En jaksa huolehtia sijoista, en murehtia fysiikkaani-ei se pähkäilemällä parane- ja jopa odotan välillä kisatapahtumaa, kaikkien tapaamista, yhdessä kisaamista ja ennenkaikkea sitä yhteistä illanviettoa huippuporukalla expon jälkeen, kun olemme kaikki urakkamme tehneet :))

Minähän olen tosin sellainen tuuliviiri, että kohta voi epävarmuus taas hiipiä niskan päälle, mutta juuri nyt on rentoa ja leppoisaa, ensimmäistä kertaa saan vähän kiinni siitä, miltä dieetti voisi parhaimmillaan henkisesti tuntua :) Toivottavasti saan pidettyä tästä tunteesta kiinni mahdollisimman pitkään...

Viime aikoina on ollut ohjelmassa myös niin paljon hauskoja tapahtumia, reissaamista ja ystävien tapaamisia, että se on jo piristänyt :) Viime viikon lopulla kävimme Tolosten kanssa asuntomessuilla, olemme kaikki kiinnostuneita sisustuksesta ja saimmekin messuista paljon irti! Oli ihana nähdä Lauraa ja Raulia taas, vaihtaa dieettikuulumisia ja höpötellä mukavia...

Viikonlopuksi puolestaan saimmekin yökylään ystäväni Elorannat koko perheen voimin, Mirkka, Teemu ja lapset Amanda ja Elviira. Viikonloppuna olikin kiva tehdä aamuaerobiset yhdessä Mirkkan kanssa, kyllä seurassa aika ja matka kuluu vain niin paljon sujuvammin :) Viikonloppuna ohjelmassa oli Särkänniemessä käyntiä, yhteisiä salitreenejä ja ulkoilua. Kummityttöni Elviira jäi meille viikonlopun päätyttyä vielä yhdeksi ylimääräiseksi yöksi viettämään laatuaikaa kummitädin kanssa. Nämä yhteiset hetket minullekkin kullanarvoisia, harvinaista herkkua saada hemmotella kummityttöä mielin määrin :))

Ehdinpä vetämään Kouvolassa yhteistreenit Terhin kanssa, joka on blogissaan jo aiemmin ehtinytkin reklamoimaan saamastaan saliohjelmasta jonka hänelle tein :D Reklamointi on koskenut siis sitä, että ohjelma on tuntunut varsin tehokkaalle, ja Terhi on saanut lihat aika kivasti hapoille sen avulla. Go Terhi!

Juoksurintamalla koin huippuhetken kun ystäväni Hannan kanssa teimme yhteisen aamulenkin, ja kirmasin Hannan perässä 10km lenkin tuntiin. Olin NIIN tyytyväinen itseeni, aerobinen kunto alkaa olla ihan ok tällä hetkellä. Se on minulta jo aikamoinen saavutus, kun vielä pari vuotta sitten olin kyllä ihan sitä mieltä, että aerobisen kaikki muodot ovat suoraan saatanasta ja että minua ei lenkkipoluille saada millään ;)Treenit sujuvat kuten ennenkin ihan hyvällä sykkeellä. Salitreenit motivoivat edelleen, voimaa riittää, tuntuma hyvä, ei valittamista. Pahimmasta stressistä luopuminen on tuntunut myös treeneissä, viikon verran sali on ollut samalla lailla kevyen hauskaa kuin dieetin ulkopuolella, ilman ylimääräistä analysointia ja hampaiden kiristelyä kun massaa on liian vähän tuolla tai liikaa täällä...tämä on harrastukseni, vapaa-aikaani, ei elämän kynnyskysymys. Tällä hetkellä tämä on ennenkaikkea pirun hauskaa :))3 kommenttia:

 1. Jeps, suuri kiitos tähän asti kaikesta avusta ja tuesta. Ehkä mun kroppakin selviää joku päivä halvaantumatta noista salitreeneistä :DD

  Ja en voi olla hehkuttamatta, kuinka syvältä perseestä se sun tekemä jalkatreeni on; parempaa kohteliaisuutta niin hyvin ahteriin ja takareisiin kohdistuvasta treenistä ei voi antaa.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä Johanna! Ihanaa, että olet löytänyt positiivisen draivin dieetille. Tuo asenne jo vie pitkälle :) Kyllä on jo tiukka mimmi kuvissa, tuo kapea vyötärösi on jo ihan mieletön!!

  VastaaPoista
 3. Sanna; Tuhannet kiitokset tsempeistä :)) Kovasti on töitä vielä kisakuntoon, mutta tällä kertaa rennommalla otteella, ilman hätäilyä...vyötärössä tällä hetkellä vielä eniten sulateltavaa, toivon että siitä lähtee vielä reippaasti pois. Se olisi kuitenkin yksi rakenteellisia vahvuuksiani jos saisi sen kaivettua esiin tuolta :D

  VastaaPoista