tiistai 27. joulukuuta 2011

Vuoden viimeistä viikkoa...

Joulu sujui mukavasti rentoutuen ja syöden hyvin :) Jouluaattona kävimme vielä ihan normaalisti treenaamassa, itselläni tuolloin treenivuorossa jalat, takareisipainoitteisesti. Kävimme vaihtelun vuoksi eri GoGolla kun missä yleensä, tuo on hyvä kun samalla salikortilla saa monta salia käyttöön! Kaikilla saleilla vähän eri laitevalikoima, mikä tuo hyvää vaihtelua treenihin. Tuolla salilla mm. Hammer Strenght-laitteita, jotka sopivat ainakin omille välityksilleni hyvin ja treeni menikin hyvin perille! Loppupäivä menikin kyläillessä siellä täällä, joulupöydästä toiseen, eli olin kyllä kiitollinen, että ennen mässytystä oli saanut jotain liikuntaa alle...

Joulupäivä puolestaan pidettiin kokonaan salivapaata, katettiin kotona oma joulupöytä, otettiin rennosti, käytiin elokuvissa...ihana velttoiilupäivä :)Eilen sitten kunnon rytinällä paluu normaalirytmiin, tein aamusta etujalkatreenin joka menikin jäätävän hyvin perille! Palautuminen reilumman syömisen ja välipäivän avulla oli tehnyt varmasti hyvää. Aluksi jaloissa hieman tukkoisuutta aiemmasta takajalkajumpasta,mutta lämmettyään homma lähti hyvin käyntiin ja tuloksena oli toisen jalan pettäminen alta ja muutama tuskankyynel hyvän poltteen ansiosta, eli parhaita treenejä aikoihin :))

Jalkajumppaa:

Superina
Reidenojennus ja vaakaprässi ( kapea jalka-asento, jalat suht' alhaalla levyllä, paino päkiöillä) x 4

Kyykky tanko selän takana x 3

Reidenojennus 1:llä jalalla ( kaksi pudotusta) x 4

Vipuvarsiprässi x 4


Illalla tosiaan sitten vielä toinen treeni, silloin selkää, eli oli kyllä ihan puhki-poikki-väsynyt olo tuon treenirupeaman jälkeen...ja mieli korkealla, kun oli saanut aloitettua pyhien jälkeen niin napakasti :)

Uusi vuosi tuo taas hieman katkoa jumppiin, eli tämän välin pyrin tekemään taas huolella sata lasissa. Jospa sitä kehitystäkin tulisi sivussa, ainakin tekeminen tuntuu nyt todella mukavalta!

Kuva: Teemu Leppänen

2 kommenttia:

  1. Hieno sommittelu juusto/viinikuvassa. Vähän kade.

    VastaaPoista
  2. :D Ai kiitos! Kiva jos se noin ammattilaisen mielestä on onnistunut, tosin tuossa sen minkä sommittelussa voittaa niin tarkkuudessa häviää...kamerakännykällä räpsäisty.

    VastaaPoista