maanantai 24. tammikuuta 2011

Epäilyttävän hyvä treeniviikko :D

Kuluneella viikolla kunto lähti yllättäen siistiytymään aika rivakkaa tahtia ruokavalion muokkausten myötä...Vajaan parin viikon aikana kaikki ylimääräinen kreatiinin kerryttämä neste lähti pois, aamuisin mieli piristyi kummasti kun peili näytti kropan todella nopeaa tiukkenemista. Yläkropassa ei viikonloppuun mennessä tuntunut olevan juurikaan mitään ylimääräistä lihaksen ja ihon välissä ja mieliala oli totta kai pitkästä aikaa taas tosi korkealla. Ehkä tästä tuleekin vielä jotain :)

Ja kun fiilis on hyvä, treenit kulkevat todella hyvällä sykkeellä...Monessa treenissä on saanut koettaa ennätyspainoja, tuntuma ollut hyvä, energiaa riittää niin, että salilta ei malttaisi lähteä pois...

Torstain selkäjumppa meni seuraavalla tavalla:

Leuanvetoja

5 x BW, 10, 10, 8, 8, 7

Kapea veto

40kg x 12
75kg x 6 -> 60kg x 5
75kg x 6 -> 60kg x 6
75kg x 5 -> 60kg x 5

vipuvarsiveto, kone

15kg (käsi) x 15
35kg (käsi) x 10, 8, 8

Alaspainallus, talja

35kg x 10
50kg x 8
45kg x 10
45kg x 8

Ylätalja, eteen

40kg x 12
75kg x 7+2
75kg x 6+3
70kg x 8
70kg x 8
Lauantaina puolestaan heiluttelin pikkuisia olkapäitä, tein taas vaihtelun vuoksi settejä triplasarjoina ym. Ihan mukava treeni tuokin :)Viikonloppuna ehti taas rentoutuakkin ja tavata ystäviä illanvieton merkeissä...yöunet ja palautuminen jääneet tänä viikonloppuna vähemmälle, mutta todella mukava ilta tyttöjen kanssa latasi taas henkisiä akkuja hyvin :)

Tällä mielettömällä fiiliksellä on hyvä aloittaa uusi viikko :)

2 kommenttia:

 1. Hyvä kun treeni kulkee ja kroppa miellyttää...hmm. kumpa joskus itsekin offilla ja jopa dietillä pääsisin samaan fiilikseen.

  Kiva kun pistät videota :) Kuntosi ihan superloistava!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jutta :) Tämä on taas tämän hetken fiilis, olen kunnon suhteen sellainen tuuliviiri, että ajatukset voivat muuttua nopeastikin...Noin yleisesti ottaen olen kyllä nyt tullut siihen tulokseen, että on vain yritettävä pysyä siistimpänä, sillä niin suuri merkitys omalle henkiselle hyvinvoinnille.

  Vaikka rohkeampi plussilla olo ehkä olisi massan hankinnan kannalta järkevää, niin jos pehmeys syö treenimotivaation, kääntyy koko kuvio itseään vastaan. Eli toistaiseksi mennään näin, yrittäen pysyä siedettävässä kuosissa :)

  Yritän kuvauttaa videoita aina mahd. paljon, ne ovat mielestäni parasta myös muiden blogeissa :D

  VastaaPoista