sunnuntai 29. elokuuta 2010

Road Trip Tampereelle vol 2.

Takana todella kiireinen ja motivoiva viikonloppu Tampereella  =)


Muutaman mutkan kautta Gustafsbergin Jutta näki jokin aika sitten kuviani, asiat johtivat toiseen ja perjantaina ajoinkin Tamperetta kohti Juttaa tapaamaan. Minähän olin etukäteen valvonut edellisen yön, ajatus siitä, että raahaan tämän ruhon Jutan ja Mentulan Jarin silmien eteen nosti pulssin ahdistuksesta liiankin korkealle…

Turhaan kyllä jännitin, sillä molemmat olivat TODELLA mukavia persoonia, palaute oli aidosti kannustavaa ja tietotaitohan on raudanlujaa tuolla kaksikolla :D Arvostan vilpittömästi sitä, että ihmisillä joilla kädet täynnä töitä oli aikaa ja kiinnostusta antaa palautetta ja apua tälle projektille, kiitos siitä!

Jutta veti Wolffilla minulle myös kovan selkätreenin…meni perille…vieläkin hengittäminenkin sattuu kun lavat liikkuvat :D :D :D

Täytyy kyllä sanoa, että valmentajana Jutta on kyllä ehdottomasti oikeassa työssä! Henkilökemia kysymyksiä nämä toki, mutta itselleni välittyi aito innostus ja rakkaus lajiin, kyky motivoida ja tsempata, sekä ammattitaitoinen ote ja näkemys tähän lajiin kokonaisuudessaan.

Minähän kirjaimellisesti liikutuin kyyneliin Jutan ystävällisyydestä ja kiinnostuksesta, onneksi tämä noloakin nolompi tilanne kävi sentään pukuhuoneessa, eikä salin puolella ;)

Jutta auttaa jatkossa minua kilpailuvalmistautumisessani mm. lavaesiintymisen, kävelyn, poseerausten ja kilpailuasujen kanssa. Jos edes rahtunen Jutan karismasta ja lavasäteilystä tarttuisi allekirjoittaneeseen, olisin kiitollinen :D

Wolffilla oli mukavaa nähdä useampia fitness- ja bodykilpailijoita, erityisesti Mielosen Niinan näkeminen mukava yllätys, Niinan olen aiemmin nähnyt vain kuvissa, jo silloin kiinnitin huomiota kovaan fysiikkaan, livenä kunto oli vieläkin vakuuttavampi! Todella kaunis omaa silmää miellyttävä lihasmassa ja rakenne, ja mikä tärkeintä, Niina oli ihmisenä myös tosi ystävällinen ja vilpitön…mitä ne laittavat Tampereella juomaveteen, kun siellä niin paljon ystävällisiä ihmisiä?!?

Seuraavana päivänä kävin tekemässä Wolffilla sitten kädet, seurana Kirjovaaran Sampo. Sampo on aina yhtä törkeän kireässä kunnossa kun näen hänet, ihailtavaa taito pitää fysiikka koko ajan noin terävänä! Kovasti tsemppiä myös Sampolle Expoon! Käsiä heiluttelin vain varovasti, selkä oli tukossa edellisen päivän rääkistä ja vasen hauis / olkapäähän on ollut jo pitkään kipeän oloinen, tein liikkeet taas todella tunnustellen ja hitaasti.

Treenin jälkeen pääsin Santalan Riston käsiteltäväksi, olkapää / hauiskipuihin löytyikin selkeä syy, sain -erittäin kivuliaan ;) - hieronnan lisäksi ohjeita sisäkiertäjien jumppaamiseksi, käsi ei ilmeisesti ole kuitenkaan tulehtunut, eikä hauis vaikuta rasittuneelta, eli voin treenata rauhallisemmin mielin.

Tampereen reissuihin täytyykin jatkossa yhdistää myös Riston hieronta, alkaa olla päivät aina mukavan täysiä sinne mentäessä :D

Eli todella mukavat pari päivää tuli siellä vietettyä, nyt pitää kanavoida kaikki palaute ja kannustus taas treeneihin! Muutaman viikon päästähän onkin jo Oulun kisareissu Piian huoltajana, sitten Lappeenrantaan ja pian onkin jo Fitness Expo…tulevat viikot tulevat olemaan varsin bodypainoitteisia!


8 kommenttia:

 1. WOW JOSSU! Makea kuva ja hieno juttu tuo sinun ja Jutan yhteistyö, paljon tsemppiä sulle sen ansaitset!

  VastaaPoista
 2. hienoa hienoa!!
  tää täälä taas vaa huokailee :D
  oot paras :)

  VastaaPoista
 3. Mie tapasin viimeviikon työreissulla myös pari tamperelaista ja mietin myös kuinkan mukavia, motivoituneita ja luovia he ovat. Siellä lisätään siis veteen jotakin.

  Eiku tsemppiä treeniin vaan. Olen aina sanonut, että tuolla pituudella ja kropalla tulet kyllä huomatuksi.

  Itse kieriskelen juuri itseinhossa kasvaneiden läskikerrosten takia. Laiska kesä, ehkä se tästä taas joogalla ja ratsastuksella lähtee.

  -t-

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kovasti taas kauniista sanoista <3
  t: Mikä läskikerros? Sinne vain nuoren selkään keikkumaan niin se vähäinenkin sulaa pois :D

  VastaaPoista
 6. Vitsit mikä kunto! :) upeaa! Ja Jutta on kyllä valmentajana ihan paras, saa ainakin treeneissä kaikki tehot itsestään irti!

  VastaaPoista
 7. Olen tosi iloinen puolestasi!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Taru ja Piia =) Kunto saisi kyllä tätä nykyä olla paljon parempi, pitää vain painaa täysillä ja toivoa tuloksia...Jutta G oli kyllä valmentajana tosiaan huippu! Tampereen reissu latasi henkisesti niin hyvin, että sen voimilla jaksaa porskuttaa pitkään :D

  VastaaPoista