maanantai 1. elokuuta 2011

Dieettiläisen arkea...

Kulunut viikko oli taas aikamoista henkistä vuoristorataa, ja se näkyi kropassakin...pitkästä aikaa olin töissäkin illat, ratsastustuntien pito oli taas mukavaa vaihtelua dieettikuvioihin, vaikka ajatuksia oli välillä vähän vaikea keräillä.

Viikon aikana panostin huolella lihashuoltoon, venyttelyä joka päivä tunnista kahteen, kävin hieronnassa, karsin ruokavaliosta lisä-aineita ( pepsi maxin kanssa oli mopo karannut vähän käsistä...) ,pidin jopa yhden välipäivän treeneistä, jotta keho saisi palautua vähän. Treenasin muutenkin pitkästä aikaa kevyemmän viikon, pidempiä sarjoja, vetämättä kroppaa ihan tukkoon. Kaikesta tuosta huolimatta ruho tuntui nesteiseltä ja olo voimattomalta, ja viikon loppua kohti olinkin jo ehtinyt keräämään elämää suuremman ahdistuksen kunnon suhteen...

Lauantaina sainkin sitten todella tarpeeseen tulevan henkisen motivaatioruiskeen, kun kävin Lahdessa K&M:llä treenaamassa selän Tolosen Lauran kanssa. Laura katsoi myös fysiikkaa ja asentoja ja antoi palautetta ja neuvoja.  Tuo päivä oli tähän väliin aivan korvaamaton, Lauralla kyky motivoida ja kannustaa ja antaa palautetta. Hyvä palaute kilpailijalta jonka fysiikkaa ja kisakuntoa itse arvostaa suunnattomasti tuntui todella arvokkaalle. Laura ja Lauran mies Rauli saivat minut liikuttumaan vilpittömällä ystävällisyydellään ja olen kiitollinen siitä, että lajin parissa ihmiset pyynteettömästi antavat omaa aikaansa ja pyrkivät tsemppaamaan muita.

Sain hyviä vinkkejä asentoihin, ja esimerkiksi selän levittäminen tuntui Lauran neuvojen avulla vihdoin aukeavan vähän minullekkin :) Kotiin ajaessani olin yhtä hymyä, stressitaso laski kerralla ja seuraavana aamuna peilissä näkyikin aiempaa parempi kunto kun keho oli luopunut panttaamistaan nesteistä. Minun kohdallani ainankin henkinen puoli näkyy myös fyysisenä vaikutuksena, tuon olen huomannut aiemminkin.

Nyt olenkin jumppaillut taas muutaman päivän Tampereella. Wolffilla eilen käsijumppaa, keho oli aika tyhjä, treeni aika räpiköintiä, mutta koska minulla poikkeuksellinen kevyempi viikko menossa muutenkin, niin eipä tuo haitannut...tässä vaiheessa kun välillä energiatasot voivat olla heikommat, pitäisi näinä päivinä osata tarvittaessa ottaa rennommin kun teen itselleni "vahvempia" lihasryhmiä. Sitten riittävät paukut toivottavasti loppuun asti niihin lihasryhmiin, jotka vaativat eniten töitä. Kädet ja selkä itselläni lienevät vahvimmat, muu ruho vaatiikin sitten töitä senkin edestä :DTämä viikko onkin yhtä kiirettä, ajelua sinne tänne, ystävien tapaamista, valokuvauksia jne. Viikonloppuna osallistun vielä fitnessmalli Janni Hussin järjestämään KouFit tapahtumaan. Hatunnosto Jannille hienon tapahtuman järjestämisestä hyvän asian puolesta!! Eli kaikki Kouvolan suunnalla viikonloppuna liikkuvat: tervetuloa mukaan liikkumaan hyvän asian eteen!

3 kommenttia:

  1. Heippa! Mukavaa lukea ajatuksiasi matkan varrelta, ja paljon positiivisia tsemppi-ajatuksia toivottelee Emma ;)!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Heippa Emma! Kiitos tsempistä, nyt pitääkin yrittää pitää mieli loppuun asti positiivisena! Olen yhteyksissä lähiaikoina, jos ennen kilpailuja ehtisin pyörähtämään teillä :) Biosignature-analyysin myötä tehdyt muutokset ovat tuntuneet hyviltä, sain viime tapaamisesta paljon apuja!

    VastaaPoista